Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Bazaar αγάπης και αλληλεγγύης στην Παραλία Διστόμου με την ''Φλόγα''!!

Κλικ για μεγέθυνση
''Ας ζεστάνουμε τις καρδιές μας με την ΦΛΟΓΑ, στην Παραλία Διστόμου !
Μια πρωτοβουλία που αξίζει να στηριχθεί από όλους! Η ΦΛΟΓΑ- ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια- και το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Παραλίας Διστόμου όπως και το Σωματείο Εργαζομένων (στο Αλουμίνιο) Ένωση, συνδιοργανώνουν το απόγευμα της Τετάρτης (6.30 μμ), στον Χειμερινό Κινηματογράφο στην Παραλία Διστόμου, Bazaar αγάπης και αλληλεγγύης.
''Ας ζεστάνουμε τις καρδιές μας'' λοιπόν, συμμετέχοντας στην εκδήλωση αυτή στην Παραλία, όλοι οι κάτοικοι του Δήμου- όπου κι αν μένουν: Παραλία Διστόμου : ( Άσπρα Σπίτια, Περιστερά, Άγιος Νικόλαος ) , Δίστομο, Αντίκυρα, Στείρι, Αράχωβα... Αλλά και σε Δεσφίνα, Ιτέα, Κυριάκι, Λιβαδειά...

Στο περίπτερο της Φλόγας θα βρείτε μαθητικά Τετράδια, Ημερολόγια του 2017, Μπλουζάκια, Γούρια για το νέο Έτος, πετσέτες, καπέλα κ.α. αντικείμενα με το σήμα της Φλόγας - τα έσοδα προορίζονται για ενίσχυση των Ξενώνων του Συλλόγου όπου διαμένουν δωρεάν παιδιά και γονείς, όσο διαρκεί η
νοσηλεία τους στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.
Να θυμίσουμε ότι ο 3ος Ξενώνας της ΦΛΟΓΑΣ εγκαινιάστηκε την περασμένη Πέμπτη, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλου. 
Το κτίριο αξίας περίπου 500.000 ευρώ αγόρασε και δώρησε Στην ΦΛΟΓΑ - που το ανακατασκεύασε με άλλες δωρεές- η κ Ελισσάβετ Φωτεινέλλη -Κρητικού, στην μνήμη του συζύγου της. 
Στα 9 διαμερίσματα του κτιρίου θα φιλοξενούνται παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Στην εκδήλωση στην Παραλία θα παραστεί και θα μιλήσει η Πρόεδρος της ΦΛΟΓΑΣ κ Μαρία Τρυφωνίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: