Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο Τύπου του Π.Α.Μ.Ε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αύριο, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, δημοσιεύεται το λεγόμενο “πόρισμα των σοφών” για το ασφαλιστικό.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να ξέρει ότι αυτό θα σημάνει το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση.
Οι προθέσεις και τα σχέδια του κεφαλαίου, των κυβερνώντων και της ΕΕ, είναι γνωστά από καιρό. Το μόνο που έλειπε ήταν η κατάλληλη κυβέρνηση για να τα υλοποιήσει.
Κι αφού δεν μπορούσε άλλο η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ήρθε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να συνεχίσει το έργο από κει που το άφησαν οι προηγούμενοι.
Έτσι λοιπόν, το “πόρισμα” αυτό μαζί με το πολυνομοσχέδιο των νέων, “αριστερών”, μνημονιακών μέτρων, θα κατατεθούν προς ψήφιση, την Παρασκευή 16 του μήνα.
Όμως οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, δεν πρόκειται να το “ψηφίσουν”. Δεν θα βάλουν την θηλειά στον λαιμό τους οι ίδιοι.
Σε όλη την Ελλάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, θα βγουν στους δρόμους και θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα αντεργατικά αυτά μέτρα.
Στην Λιβαδειά θα γίνει συλλαλητήριο και πικετοφορία στους δρόμους της, την Πέμπτη στις 7.οο το απόγευμα, που θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους να συμμετάσχουν γιατί ό,τι ψηφιστεί την Παρασκευή θα καθορίσει την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους.
Δεν δικαιολογείται καμιά επανάπαυση, καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση.
 
14 Οκτώβρη 2015
Γραμματεία Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: