Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Παρελαση Ακαδημιας Tae-kwon-do Κεντρικης Στερεας Ελλαδας,28ης Οκτωβριου Ιτεα Φωκιδας

Μεγαλη επιτυχια ειχε και φετος ο εορτασμος της επετειου του ΟΧΙ και η παρελαση της 28ης Οκτωβριου 2012 που πραγματοποιηθηκε  στην Ιτεα Φωκιδας!
Η Ακαδημια Tae-Kwon-Do Κεντρικης Στερεας Ελλαδας συμπληρωσε και για τριτη χρονια φετος την παρελαση της 28ης Οκτωβριου 2012 με εξαιρετικη παρουσια των αθλητων της απο ολους τους συλλογους που υπαγονται στην Ακαδημια Tae-kwon-do με σημαιοφορους τους εξης αθλητες :
Σημαιοφορος Ελληνικης Σημαιας : Ματσουκα Λεμονια (Α.Σ. Tae-Kwon-Do Ιτεας),Μαυρη Ζωνη-1 Dan,2η θεση στο 3ο Διεθνες πρωταθλητρια Tae-kwon-do 2012 Θεσσαλονικη.
Σημαιοφορος Σημαιας Ακαδημιας : Αγγελιδη Ευγενια (Α.Σ. Tae-Kwon-Do Ιτεας),Μαυρη Ζωνη-1 Dan.

Η Ακαδημια Tae-Kwon-Do Κεντρικης Στερεας Ελλαδας συγχαιρει τους αθλητες της απο τον Α.Σ. Tae-Kwon-Do Ιτεας,απο τον Α.Σ. Tae-Kwon-Do Αραχωβας και απο τον Α.Σ. Tae-Kwon-Do Ασπρων-Σπιτιων της Παραλίας του Διστόμου
για την εξαιρετη παρουσιαση των ηθικων αξιων τους και του αθλητικου πνευματος τους στην παρελαση της 28ης Οκτωβριου 2012 μαζι με ολους τους μαθητες των σχολειων της πολης.

Θερμα συγχαρητηρια επισης απονειμει και στην Δημοτικη Κοινοτητα της Ιτεας για την λαμπροτατη αυτη διοργανωση-παρελαση και φετος της επετειου μνημης του ΟΧΙ της πατριδας μας!

Με τιμη :
Ελενη Ανδρεου
Καθηγητρια Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου,Προπονητρια Α' του Tae-Kwon-Do (Μαυρη Ζωνη-3 Dan Korean WTF)

http://www.facebook.com/akademiataekbonto.st.elladas





Δεν υπάρχουν σχόλια: