Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζεται η εγκατάλειψη και η δολοφονία σκύλων στο Δίστομο


Μετά το περιστατικό που έκανε τον γύρο της Ελλάδος, τις φόλες δηλαδή και τις ομαδικές δολοφονίες σκύλων σε Δίστομο και σε Αράχωβα ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ ) - τότε είχαν δηλητηριάσει και το δικό μου το σκυλί -  χτες και προχτές δηλητηριάστηκαν κι άλλα τρία ή τέσσερα σκυλιά, τα οποία τα εγκατέλειψε ένα τζιπ αγνώστου προελεύσεως εδώ και κάμποσες μέρες.
Έχω εκφραστεί με πολύ βαριά λόγια για τα άνανδρα κτήνη που δολοφονούν σκυλιά, καθώς και γι' αυτούς που τα εγκαταλείπουν, αλλά δυστυχώς δεν εισακούγομαι.
Εκλιπαρώ όποιον γνωρίζει τον δολοφόνο ή τον αριθμό του τζιπ, να κάνει κάτι.
Επίσης ζητώ από Δήμο και Αστυνομία να δώσουν έμφαση στο σοβαρό αυτό ζήτημα, γιατί το δηλητήριο της φόλας, μένει στο δρόμο και το μεταφέρουμε με τα παπούτσια μας στο σπίτι μας. Βλάπτει σοβαρά και τα παιδιά.
Δυστυχώς μας αξίζουν τα σκυλάδικα,η άθλια οδήγησή μας, τα πανηγύρια, η ευτέλεια, τα σκουπίδια στους δρόμους, και οι πολιτικοί που εκλέγουμε.
Ζούμε σε μία ευλογημένη χώρα με άθλιους απολίτιστους κατοίκους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δύο - τουλάχιστον - από αυτά τα ''αδέσποτα'' είχα κολάρο και μάλιστα απ ότι είδα , ΄΄πολυτελείας''! Δηλαδή πράγματι ή κάποιος τα άφησε ή καποιος από την περιοχή ή επισκέπτης δεν νοιαστηκε όταν του ...έφυγαν!Το ένα από αυτά ήταν ( ή είναι, δεν ξέρω αν είναι από τα νεκρά) πιτ μπουλ και σκότωνε γάτες ...''με την μία''.
Τι έχουν κάνει οι αρχές για να εντοπίσουν αυτούς που τα φέρνουν και τα ''αφήνουν'' ελευθερα; Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΑΡΑ; Δεν μπορει να βρει τον ιδιοκτητη του πιτ μπουλ που μπορει αυριο - τρομαζω που το γραφω- να επιτεθεί σε ενα παιδακι του Δημοτικού ή τουΝηπιαγωγείου; Ειδοποίησε ο Δήμος την αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας ή της Περιφέρειας;
Αν θέλουμε να κρατήσουμε και να ΄μεγαλώσουμε τον προσκυνηματικό τουρισμό που άρχισε να αναπτύσεται τελευταία γυρω από το Μαυσωλείο και το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού, τέτοια φαινόμενα πρέπει να εξαλειφθούν! Ούτε να επιτρ΄΄εψουμε ξανά - κατοικοι και αρχές- κάποιοι να κάνουν τον Δήμο ''χωματερή'' αδ'εσποτων! Ούτε αυτά να μένουν αδέσποτα και επιθετικά στις Πλατείες και τα σοκάκια! Όπως επίσης δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε ή να ανεχόμαστε φόλες! Υπάρχουν υπηρεσίες καί αρμόδιοι για την δημόσια υγεία για να φροντίσουν για την εξάλειψη τέτοιων επικίνδυνων καταστάσεων.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Τοποθετήθηκες άψογα...Μπράβο.