Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Δυσωδία και φρίκη στον κεντρικό δρόμο του Διστόμου, από ασυνείδητο πολίτη


Δυσωδία και φρίκη στον κεντρικό δρόμο του Διστόμου από ασυνείδητο πολίτη, και συγκεκριμένα στην 10ης Ιουνίου που ενώνει τις δύο πλατείες.
Και όλα αυτά σε περίοδο με πολλούς επισκέπτες και παραθεριστές. Κάποιος ασυνείδητος πολίτης πέταξε στους κάδους ανακύκλωσης, ψοφίμι ή σάπια κρέατα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας από την έντονη βρώμα, αλλά και για τον κίνδυνο λοιμώξεων από τις μύγες που έχουν μαζευτεί.
Η υπομονή έχει όρια. 
Η εταιρεία εντωμεταξύ με έδρα την Λιβαδειά που έχει αναλάβει την αποκομιδή της ανακύκλωσης, μάλλον κάνει διακοπούλες, ενώ το πεζοδρόμιο που βρίσκονται οι κάδοι, είναι φορτωμένο με πέντε κάδους, τρεις απορριμμάτων και δύο ανακύκλωσης.
Τον λόγο τώρα έχει η υγειονομική υπηρεσία

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ούτε σάπια κρέατα,είναι ψόφια νεογέννητα γατάκια. Το πέταμα στους κάδους απορριμάτων είναι μια πρακτική που ακολουθούν αρκετοί ασυνείδητοι κάτοικοι που θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των γατιών στην περιοχή.Πέρα από τη συχνή συγκομιδή των σκουπιδιών που είναι απαραίτητο να συμβαίνει, πρέπει επίσης να σταματήσει με κάποιο τρόπο η συστηματική εξόντωση των νεογέννητων.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Δεν ξέρω αν ήταν νεογέννητα γατάκια, γιατί κάποιοι γείτονες εδώ είδαν γάτα. Όπως και να'χει όμως έχεις απόλυτο δίκιο.
Όχι απλά είμαι σύμφωνος, αλλά και κάτι παραπάνω. Είναι ύπουλη αισχρή πράξη και μας πάει 100 χρόνια πίσω. Αυτό που λες το έχω δει να συμβαίνει δυστυχώς. Ακόμη και σε σκυλάκια. Και να τα ρίχνεις και σε κάδο ανακύκλωση!!!
Αυτοί θέλουν κράξιμο και κάτι πιο σκληρό αφού οι ελληνικοί νόμοι δεν τους πιάνουν. Για να μην πω για τις ομαδικές εγκαταλείψεις σκύλων που έχω αναφερθεί σε παλιότερα άρθα. Δύο απ' αυτά τα εγκαταλειφθέντα τα μεγαλώνω εγώ.
Ελπίζω οι νεώτερες γενιές των νεοελλήνων να γίνουν άνθρωποι..