Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Περί προκλητικών δηλώσεων Λοβέρδου - Από έναν συνταξιούχο του ΙΚΑ



Κύριε Υπουργέ,
Δεν ελπίζω βέβαια ότι ο/η συνεργάτης σας θα σας το προωθήσει. Δεν πειράζει , ας το διαβάσει ο/η ίδιος/α, σίγουρα είναι και αυτός/ή  Παγκαλο-συνδαιτημόνας.
 
Κύριε Υπουργέ,
Ώστε  «ΝΙΚΗ»… λοιπόν (το είπατε ο ίδιος θριαμβευτικά στο ΑΛΤΕΡ στην εκπομπή του κ. Αυτιά, Παρ. 22/07) !   Να σας ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ λοιπόν και εσάς και το κατά Πάγκαλο «Μόγγολο» του Ανδρέα !!
Ποιους νικήσατε, βρε ?    Τους Συνταξιούχους ?  Τους Μισθωτούς ?  Ποιους κατατροπώσατε ?  Τους μικροεπαγγελματίες ?  Ποιους βρε Πασοκο-αχρείοι  ?  Τους νεολαίους , τους 1 εκατομμύριο ανέργους ?   Πάνω σε ποιους θριαμβεύσατε βρε πρώην και νυν  πολιτικοί, και  όχι μόνον, μαφιόζοι  ?  Στους  αυτόχειρες  από απόγνωση ?

Μα είναι λοιπόν τόσο ελκυστική η «καρέκλα», που καθήμενος κανείς, είτε  Πασοκο-ΣολιαλΗστής, είτε ΝΔούλης είναι,  χάνει κάθε τσίπα, κάθε φιλότιμο ?
Και να σκεφτεί κανείς, ότι μέχρι τα μέσα της 10ετίας του ‘8Ο ήμουν δραστήρια ενεργός, ακόμα και αφισοκολλητής,  (χωρίς να είμαι εγγεγραμμένο μέλος, έτσι από ιδεολογία, όχι της τσέπης !),  Πρασινομαλάκας, όπως αποδείχθηκε.!
 Το σύνθημα άλλωστε το έδωσε ο ίδιος ο Μεγάλος, ( « είπαμε, να κάνει ένα δωράκι στον εαυτόν του, αλλά όχι και 500 εκατομ.», ή το «κωλόσπιτο» με « δανεικά» των υπουργών του  (παγκόσμια πρωτοτυπία !).  Ο  μεγαλύτερος Δημαγωγός και Λαοπλάνος της νεότερης Ελλάδας , είστε  άξιοι επίγονοί του !
Αναρωτιέται κανείς, αν τα γιαούρτια και τα φτυσίματα αξίζουν τον κόπο !
 
Ε.Ε.Κ.-Συνταξιούχος ΙΚΑ
Πρώην «αγωνιστικό νιάτο» και νυν «περήφανο γηρατιό» !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: