Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ο Σπαρταθλητής Στέργιος Αράπογλου, σηκώνει τους ώμους την Ελλάδα για τις γερμανικές επανορθώσεις. Την Πρωτομαγιά τον υποδεχόμαστε στο Δίστομο.

''ΡΊΞΤΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ'', μας καλεί ο συγγραμματέας του ΕΣΔΟΓΕ: Nα υποδεχθούμε στο Δίστομο τον υπέρ- δρομέα γιατρό που έρχεται εδώ την Πρωτομαγιά.

Γράφει ο Αριστομένης Συγγελάκης, από τους επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφελών προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ) : ''Ο γιατρός του ΕΣΥ και Σπαρταθλητής, ο εκλεκτός συναγωνιστής μας Στέργιος Αράπογλου, σηκώνει στους ώμους του ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ευγνωμοσύνη μας είναι δεδομένη αλλά δεν του αρκεί: επιζητά την ιερή μας δέσμευση ότι θα αγωνιστούμε όλοι για Δικαιοσύνη κι Αποζημίωση, ανυποχώρητα.

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, μας καλεί όλους να βγούμε στους δρόμους, να υποδεχθούμε τον Στέργιο Αράπογλου όπως του αξίζει, να διατρανώσουμε την αποφασιστικότητά μας ότι ενωμένοι θα παλέψουμε μέχρι τη δικαίωση''.

Ρίξτε τα τείχη για τον συναγωνιστή μας
Στον τόπο μας, το Δίστομο, θα φθάσει την 1η Μαϊου 2023 (η ώρα και το σημείο υποδοχής θα ανακοινωθούν). 

Αξίζει το χειροκρότημα μας ο δραστήριος αγωνιστής Γιατρός του Ε.Σ.Υ, που ξεκίνησε ήδη τρέχοντας από την Θράκη και θα κάνει συνολικά 3.000 χιλιόμετρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, για να μεταφέρει το μήνυμα ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για τις Σφαγές, ότι πρέπει να υπάρξει Δικαιοσύνη και Αποζημίωση.
Όλοι, άτομα και φορείς, την υποδοχή την Πρωτομαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: