Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ολοκληρώνεται το Θεατρικό Φεστιβάλ Διστόμου, με την Θεατρική Ομάδα Αυγόρου Κύπρου "Δημιουργείν",με το έργο του Β.Ουγκώ "Οι Άθλιοι" σε σκηνοθεσία Ανδρέα Χρήστου

Το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Διστόμου κορυφώνεται απόψε παρουσιάζοντας την τελευταία ομάδα που θα διαγωνιστεί για φέτος.
Έτσι, το διαγωνιστικό μας κομμάτι ολοκληρώνεται με την Θεατρική Ομάδα Αυγόρου-Κύπρου "Δημιουργείν",με το έργο του Β.Ουγκώ "Οι Άθλιοι" σε σκηνοθεσία Ανδρέα Χρήστου.
Λίγα λόγια για το έργο.
Οι Άθλιοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι ένα από εκείνα τα κορυφαία λογοτεχνικά έργα, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό και που διασκευάστηκαν θεατρικά, κινηματογραφικά, μουσικά και εικονογραφικά.
Το έργο, που εκδόθηκε πρώτη φορά το 1862, διαδραματίζεται στις αρχές του 19ου αιώνα. Η αφήγηση εστιάζει στις προσπάθειες ενός πρώην καταδίκου, του Γιάννη Αγιάννη, να επανενταχθεί στην κοινωνία μετά την αποφυλάκισή του.

Γύρω από αυτόν τον φαινομενικά πρωταγωνιστή ξετυλίγεται μια σειρά ιστοριών αρκετών χαρακτήρων, οι ζωές των οποίων αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, αναδεικνύοντας το πραγματικό θέμα του έργου, που δεν είναι άλλο από την εξέταση της φύσης του καλού και του κακού.
Η παράσταση ξεκινάει στις 21:00 πάντα στο αμφιθέατρο Μαυσωλείου Δίστομου.
Σας περιμένουμε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: