Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Ιδρυτική Συνέλευση και Ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Βοιωτία

Πραγματοποιήθηκε χθες, 4 Σεπτεμβρίου 2015, η ιδρυτική συνέλευση της «Λαϊκής Ενότητας» Βοιωτίας, με μεγάλη συμμετοχή πολιτών από πολλές περιοχές του νομού και αποφασίστηκε να συσταθεί η οργάνωση της Λαϊκής Ενότητας Βοιωτίας
Συζητήθηκε η προγραμματική διακήρυξη της Λαϊκής Ενότητας, οι προγραμματικοί άξονες, οι στόχοι για τη συγκρότηση ενός μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που θα ακυρώσει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που έχουν καταστήσει τη χώρα αποικία χρέους. Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αποτελεί την πολιτική ανάγκη να εκφραστεί ένα μεγάλο δημοκρατικό μέτωπο αξιοπιστίας, συνέπειας και ανιδιοτέλειας, που θα αναστυλώσει τις προδομένες ελπίδες, θα νικήσει το φόβο και τη μοιρολατρία και θα δώσει αέρα νίκης στο μεγάλο, λαϊκό και νεανικό ρεύμα του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου.
Συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα και εκλέχθηκε Συντονιστική Επιτροπή του νομού, η οποία θα έχει και την ευθύνη για τον προγραμματισμό της προεκλογικής εκστρατείας σε όλο το νομό.
Στη συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα η σύνθεση και η σειρά του ψηφοδελτίου του νομού. Στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Βοιωτίας, συμμετέχουν αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων στο νομό, που έχουν συνεχή και συνεπή δράση στον προοδευτικό αντιμνημονιακό αγώνα του λαού μας και πρωτοστάστησαν στο μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στη Βοιωτία αποτελούν οι:
1) Σταθάς Γιάννης από το Δίστομο, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα βουλή, βιομηχανικός εργάτης.
2) Σκούμας Θανάσης από τη Θήβα, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα Βουλή, πρώην δήμαρχος Θήβας, Δικηγόρος.
3) Πούλου Ελένη από τη Λιβαδειά, Μέλος της «Αριστερής Ανασύνθεσης» (ΑΡ.ΑΝ.), Κοινωνιολόγος, Ιδιωτική Υπάλληλος.
4)Μοναχόπουλος Ηρακλής από τον Άγιο Θωμά Τανάγρας, Φαρμακοποιός, πρώην συντονιστής Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Τανάγρας.
5) Βελιτζέλου Ακτίνα από την Λιβαδειά, κτηνοτρόφος, με δράση στο αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα.

5-9-2015
Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: