Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στον Μαραθώνιο για τα παιδιά με καρκίνο

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα των Μαραθωνοδρόμων και Δρομέων Μεγάλων Αποστάσεων της ''ΦΛΟΓΑΣ'' που στηρίζει και προβάλει εθελοντικά το έργο του ομώνυμου Συλλόγου  Γονιών Παιδιών  με Νεοπλασματική Ασθένεια, παίρνει μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.
Δεκάδες αθλητές του Μαραθωνίου ή των άλλων αποστάσεων του επίσημου αγώνα, θα τρέξουν με την ΦΛΟΓΑ στην φανέλα και στην καρδιά τους. Στόχος να στηρίξουν τις δράσεις του Συλλόγου και κυρίως τον Ξενώνα όπου φιλοξενούνται ασθενή παιδιά και οι γονείς τους όσο χρονικό διάστημα αυτά κάνουν διαφόρων ειδών θεραπεία στις Ογκολογικές κλινικές των
Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.
Πέραν του Κλασσικού Μαραθωνίου οι εθελοντές -δρομείς της ΦΛΟΓΑΣ παίρνουν μέρος κάθε χρόνο σε πάρα πολλούς άλλους Μαραθωνίους σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε όλους τους αγώνες μεγάλων αποστάσεων στην Ελλάδα, επττυγχάνοντας και πολύ καλές επιδόσεις- πέραν της συμμετοχής και της διάδοσης του μηνύματος ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να νικηθεί, αρκεί να κινητοποιηθούμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του! 
Ακόμα και ένα ...κλίκ στην ιστοσελίδα της ΦΛΟΓΑς ( http://www.floga.org.gr/) ή στο FACEBOOK ( https://www.facebook.com/sillogosfloga?fref=ts) είναι μια ενίσχυση του ιερού σκοπού!
Το ραντεβού των αθλητών Μαραθωνοδρόμων της ΦΛΟΓΑΣ  για την παραλαβή της φανέλας της Φλόγας( χορηγία της εταιρίας WIND) αλλά και της Φωτογράφισης τους θα γίνει  στο Σπίτι της Φλόγας στον Ξενώνα (Αιγίου 6-8 στο Γουδί ) το Σάββατο στις 8/11/2014 στις 11 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: