Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση - Πρόσκληση του συλλόγου χιονοδρόμων ορειβατών και του εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου για πεζοπορία την Κυριακή 26 Μαΐου 2013.

Γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας περπατώντας.
Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Στειρίου σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στειρίου διοργανώνουν  πεζοπορία στον Ελικώνα, το βουνό των Μουσών την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος.
Η διαδρομή μας θα είναι:Άγιος Παντελεήμονας, Σουρμιά, Βερθυπό, Στραβόλακκα, Τσέπ η κούμγς (κορυφή της κορομηλιάς) Σουρμιά, Άγιος Παντελεήμονας και θα διαρκέσει 3,5 ώρες περίπου.
Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7,30  το πρωί στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μεριμνήσουν:
o     για την μεταφορά τους στον Άγιο Παντελεήμονα.
o     για τον κατάλληλο  εξοπλισμό (παπούτσια ορειβατικά, νερό, σοκολάτα για τα παιδιά, γυαλιά, καπέλο).
o     για την επιστροφή τους στον Όσιο Συμεών.
Στο χώρο του Οσίου Συμεών θα προσφερθεί φαγητό μετά μουσικής.
 Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τους κατοίκους του χωριού που στην περυσινή εκδήλωση πρόσφεραν πλούσια και εξαιρετικής ποιότητας φαγητά.

Για τη φετινή εκδήλωση, όσοι από τους κατοίκους του χωριού επιθυμούν να βοηθήσουν στη προετοιμασία του γεύματος ή να προσφέρουν δικά τους φαγητά, μπορούν να το δηλώσουν στα διαθέσιμα τηλέφωνα.
Επίσης στο χώρο του Οσίου Συμεών καλούνται και όσοι δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη διαδρομή (στις 12:00 η ώρα περίπου).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η φυσική μας άσκηση, η ανάδειξη και προβολή περιοχών φυσικού κάλους του χωριού μας και της περιοχής.
Απαραίτητη  προϋπόθεση για την ομαλή διοργάνωση, είναι οι δηλώσεις συμμετοχής στους: Αθηνά Μπέλλου 2267022574 ,Γιαννίτσα Μόσχου 2267022706 και Φίλλιπο Χήνα 6947326687
Συμμετοχή 2€

Τα Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: