Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ










Από τον Πέτρο Ι. Μπασδέκη





ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 23-32009 Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΗ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.


ΑΙΤΗΣΗ



Αρ. Πρωτοκόλλου:_____487__________Ημερ. Παραλαβής:__ 26-2-09___________



25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009



Προς το Δημοτικό συμβούλιο Διστόμου





Το 1988 αγόρασα το οικόπεδο ΑΒΓΔ στο ΟΤ 091 του Δήμου Διστόμου. Το 1989 οικοδόμησα σύμφωνα με τους οικοδομικούς κανονισμούς.

Την 30η Απριλίου 2002 (συνημμένα υποβάλλω πρακτικό, αριθμός 4/2002) υπό την δημαρχία Λουκά Παπαχρήστου ενεκρίθη τροποποίηση του σχεδίου στο ΟΤ 091.

Μεταφέρθηκε ο νότιος δρόμος που διασχίζει το οικόπεδο του Λουκά Παπαχρήστου (Δημάρχου Διστόμου) δίπλα στο δικό μου οικόπεδο και ρίχνοντας την πρασιά μέσα στο δικό μου οικόπεδο.
Είναι ηλίου φαεινότερο γιατί έγινε αυτό το ψήφισμα.
Τα οξύμωρο είναι ότι ο δρόμος στο σχέδιο πόλης σε οικόπεδα χωρίς καμία οικοδομή ήταν ίσιος και στην τροποποίηση σε απόσταση δρόμου

150μ έχει 4 στροφές και ο δρόμος προς την πλευρά του Λουκά Παπαχρήστου δε έχει πρασιά.

Η αιτιολογία στο ψήφισμα ότι η μετατόπιση κρίνεται απαραίτητη γιατί ήταν διανοιγμένος ο δρόμος είναι ψεύτικη και αποδεικνύεται ακόμη και σήμερα 25/2/2009 γιατί είναι χωράφι. (συνημμένα υποβάλλω φωτογραφία).
Επειδή η προτεινόμενη τροποποίηση δεν ενεκρίθη στο ΣΧΟΠ Ν.Βοιωτίας, το Δημοτικό συμβούλιο επανέρχεται στις 21 Νοεμβρίου 2006

(συνημμένα υποβάλλω πρακτικό 12/2006), συνεδριάζει και επανεγκρίνει την τροποποίηση στο ΟΤ 91.
Το οξύμωρο πάλι είναι ότι η συνεδρίαση και η ψήφιση έγινε 40 ημέρες πριν την αποχώρηση του Λουκά Παπαχρήστου από την Δημαρχία Διστόμου.
Ηλίου φαεινότερο πάλι το γιατί.
Για τα παραπάνω και για την επαναφορά του δικαίου ζητώ από το δημοτικό συμβούλιο Διστόμου με ψήφισμά του την επαναφορά του σχεδίου

στην πρώτη κατάσταση πριν την τροποποίηση, επειδή πιστεύω στο Δημοτικό συμβούλιο δεν ήταν γνωστά τα πραγματικά περιστατικά του ιδίου οφέλους του τότε Δημάρχου.
Επίσης να ενημερώσω ότι δεν έγινα γνώστης της συνεδρίασης στις 21/11/2006 ,ώστε να μπορέσω να υποβάλλω ένσταση.
Παρακαλώ να ενημερωθώ ώστε να παραστώ στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου
Συνημμένα
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 12/2006
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ 4/2002
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΚΑΡΙΦΗΜΑ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΟΤ 91



Για την παρούσα αίτηση και την απόφαση αυτής θα λάβουν γνώση «Νομαρχία Βοιωτίας ΥΠΕΧΩΔΕ, μέσα ενημέρωσης γραπτού και προφορικού λόγου >>




Ο ΑΙΤΩΝ
ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ





( Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: