Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Ν.Θηβαίου, βουλευτή Βοιωτίας, με την Διεύθυνση της Αλουμίνιον της Ελλάδος ΑΕ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 8/5/2017
Συνάντηση του Ν. Θηβαίου, βουλευτή Βοιωτίας, με την Διεύθυνση της Αλουμίνιον της Ελλάδος ΑΕ


Την Δευτέρα 8/5/2017 στα γραφεία της Αλουμίνιον της Ελλάδος, στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του βουλευτή Βοιωτίας Νίκου Θηβαίου και της Διοίκησης της Εταιρείας, κ.κ. Στεφανίδη Δημήτριου, Γεωργαλά Γεώργιου και Καραβά Ιωάννη.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με εκτεταμένες αναφορές στα επενδυτικά σχέδια και την αναπτυξιακή πολιτική του Ομίλου Μυτιληναίου για τα επόμενα χρόνια, την τροφοδοσία και τα αποθέματα βωξίτη, τη συμφωνία με τη ΔΕΗ μέχρι το 2020, τα περιβαλλοντικά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη διαχείριση της «κόκκινης λάσπης», κλπ. 
Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων της εταιρείας ως προς τον Οικισμό των Άσπρων Σπιτιών στην Παραλία Διστόμου αλλά και δημοτικής εμβέλειας, όπως η κατασκευή της παιδικής χαράς, του κλειστού γυμναστηρίου, της διαμόρφωσης παραλιακής ζώνης, των σχολείων, της παροχής ύδατος, κλπ.
Από την πλευρά του βουλευτή κ. Θηβαίου, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι αρκετά από τα θέματα αυτά θα τύχουν εκ μέρους του ιδιαίτερης προβολής, με σκοπό την επίλυσή τους, ενώ προγραμματίστηκε επόμενη συνάντηση.
Τέλος, δεν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Σωματείο “ΕΝΩΣΗ”, των Εργαζομένων στην Εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος, λόγω των επικείμενων εκλογών.

Από το Γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας
Νίκου Θηβαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: