Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΓΑΛΛΙΑ - ΔΕΛΦΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ...ΜΕΣΩ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

Ένα ζευγάρι Γάλλων με τρία κουτσούβελα κάνουν ποδηλατικό τουρισμό στην Ελλάδα και βρέθηκαν στα μέρη μας με προορισμό τους Δελφούς, μέσω Διστόμου.
Χθες ντάλα ο ήλιος  με το θερμόμετρο να δείχνει 25+ βαθμούς C, οι ''παράξενοι ταξιδιώτες'' εντυπωσίαζαν τους οδηγούς και τους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων στον δρόμο Λιβαδειάς -Διστόμου και τους χαιρετούσαν με κορναρίσματα.
Η γυναίκα έσερνε με το ποδήλατό της, τρίκυκλο καροτσάκι-κούνια με το μωρό τους, και μπροστά είχε δυο σακβουαγιάζ με τα μωρουδιακά!
Και ακολουθούσε ο άντρας με "συνδεδεμένα" μπρος πίσω από το δικό του, τα μικρά ποδήλατα των άλλων δύο παιδιών τους (5-6 ετών)!
Σε οδηγούς που τους ρωτούσαν ουσιαστικά εν κινήσει είπαν ότι έρχονται από Γαλλία και πάνε στους Δελφούς- με διανυκτέρευση στην κωμόπολη του Μαρτυρικού Διστόμου.

Η οικογένεια έφθασε νωρίς το απόγευμα στο Δίστομο και κατέλυσε σε ένα από ξενοδοχεία της Πάνω Πλατείας του Διστόμου ( Πλατεία Εθνικής Αντίστασης )...
Μέχρι να τακτοποιήσουν τα πράγματα οι γονείς, οι δυο μεγαλύτεροι από τα παιδιά, αλώνιζαν χαρούμενα κάτω από τον ίσκιο του πλάτανου με την βρύση δίπλα.
Μάλιστα καταχάρηκαν όταν ένας κάτοικος τους έδειξε τις φωτογραφίες τους στο Φέισμπουκ που είχε τραβήξει νωρίτερα στον δρόμο! 
Οι ερωτήσεις τους πόσο ανηφορικός είναι ο δρόμος μέχρι τους Δελφούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: