Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άδωνις να επιστρέψει τα λεφτά του δημοσίου για την ανύπαρκτη ομιλία στο Harvard

Πηγή/Αναδημοσίευση: Κουτί της Πανδώρας

Μείζον ηθικό θέμα δημιουργείται για το Ελληνικό Δημόσιο,το οποίο πλήρωσε τα έξοδα μετάβασης στην Αμερική για τον Άδωνη Γεωργιάδη και έναν δημοσιογράφο που εργάζεται για την προβολή του.
Το ποσό που ανακοινώθηκε στη Διαύγεια θα κάλυπτε τα έξοδα για την μετάβαση, καθώς και ημερήσια αποζημίωση για να μιλήσει στο Χάρβαρντ.
Όπως αποδεικνύεται καμία πρόσκληση από το Χάρβαρντ δεν υπήρξε για τον υπουργό Υγείας.
Άλλωστε το Χάρβαρντ καλύπτει το ίδιο τα έξοδα των προσκεκλημένων του!
Αντιθέτως το πανεπιστημιακό ίδρυμα έχει ανακοινώσει εκδήλωση με τον Αβραμόπουλο τον Μάρτιο.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, όπου υπάρχουν έως και τα παιχνίδια τένις, δεν έχει αναγγελθεί καμιά εκδήλωση με ομιλητή τον Υπ. Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.
Ο Άδωνις ουσιαστικά, πήγε στις εγκαταστάσεις του Χάρβαρντ,για να μιλήσει σε μια εκδήλωση 70 φοιτητών (όπως γράφει ο ομογενειακός τύπος) προσκεκλημένος ενός club φοιτητών...και όχι του Πανεπιστημίου.
Είναι άξιο προσοχής πως ούτε το club που φαίνεται να τον κάλεσε, δεν ανακοίνωσε την εν λόγω εκδήλωση στο Facebook.
O Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαφήμιζε παραπλανητικά στο Twitter, την "ομιλία στο Χάρβαρντ¨ , δεν έχει αναρτήσει καμιά φωτογραφία, ούτε από την εκδήλωση, ούτε από τους επίσημους φορείς του Χάρβαρντ.
Μετά το θόρυβο για το ανύπαρκτο Χάρβαρντ,έσπευσε να επισκεφτεί διάφορα νοσοκομεία στην Βοστώνη, ώστε να εμφανίσει επισημότητα στην επίσκεψή του στην Αμερική και να δικαιολογήσει τα έξοδα μετάβασής του, που πληρώθηκαν από το Δημόσιο.
Η κυβέρνηση ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους των οποίων κόβει τα εισοδήματα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,οφείλει να απαιτήσει απο τον Υπουργό Υγείας να επιστρέψει τα χρήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: