Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Αποχαιρετώντας τον σύντροφο και συναγωνιστή Κώστα Κουρκούτη





10/3/2013
Αποχαιρετώντας τον σύντροφο και συναγωνιστή Κώστα Κουρκούτη

Βαθύτατη είναι η θλίψη για την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου και σημαντικού συνοδοιπόρου, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη με το Αυτοδιοικητικό κίνημα,  που θα μας  εκπροσωπούσε  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς σύμφωνα με την καταστατική μας αρχή της εναλλαγής.
Αποχαιρετούμε τον τ. δήμαρχο Κώστα Κουρκούτη, μια πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε με τις ιδέες, τη δράση και τη συνεχή του παρουσία, όχι μόνο την κοινωνία της Θήβας και της Βοιωτίας αλλά και της αυτοδιοίκησης και της αριστεράς. Ένα συναγωνιστή που δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει και να αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη και δημοκρατία. Ένα σύντροφο που συμμετείχε ενεργά από την πρώτη στιγμή στην συγκρότηση του Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, της συλλογικής έκφρασης και της ρήξης με το κατεστημένο.

Για όλους εμάς που πορευτήκαμε μαζί του θα μείνει για πάντα σπουδαίο παράδειγμα ενός ανθρώπου που σε όλη του την πορεία δεν έχασε ποτέ τον στόχο και που συνέχισε να τον υπηρετεί σε κάθε στιγμή και από κάθε θέση, με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό. Και γιαυτό θα είναι πάντα μαζί μας.

Αντίο σύντροφε.

Δέσποινα Σπανούδη, τ. περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: