Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Με την ''φλόγα'' των κεριών για τα 30 χρόνια της ΦΛΟΓΑΣ - Εκδήλωση για τα παιδια με καρκίνο στο Μέγαρο Μουσικής, την Δευτέρα

 Ένα ''ηλεκτρονικό''κερί, αφιερωμένο στην μνήμη των παιδιών που έχασαν την μάχη με τον καρκίνο, θα ανάψουν το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής (4 Μαρτίου, 8 μμ) οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια δράσης της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με ΝεοπλασματικέςΑσθένειες. 
Μια αφιέρωση που , συνοδευμένη από την φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη,  δεν είναι τίποτε λιγότερο από την διαβεβαίωση ζωής  ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν διαγνωστεί έγκαιρα. 
Μια αφιέρωση - αναγνώριση στους χορηγούς της ΦΛΟΓΑΣ,που χάρις και σε αυτούς μπορούν σήμερα η ΦΛΟΓΑ και οι άνθρωποί της, τα παιδιά της, να λένε υπερήφανα αλλά και με σεμνότητα ''30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ-30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ''! 

Μια αναγνώριση στους χορηγούς, ανάμεσά στους οποίους συμβολικά θα είναι και ένα 13χρονο αγόρι που μια μέρα πήγε στον Ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ τον κουμπαρά του... 
<<Ξεκινήσαμε πριν 30 χρόνια, αναφέρει στο μήνυμά του το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας. Θέσαμε στόχους και ζητήσαμε τη συμπαράσταση των γιατρών, των νοσηλευτών μας, καθώς και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος.  Η συγκινητική ανταπόκριση, η αγάπη και η στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για μας τη δύναμη  να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.   Σήμερα, 30 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι πολλοί από τους στόχους μας έχουν επιτευχθεί, ενώ άλλοι καινούργιοι στόχοι έχουν τεθεί και αποτελούν για μας προτεραιότητες.
>>Σε μια  πραγματική γιορτή, που θα θέλαμε να μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερους, έχουν προσκληθεί αγαπημένοι φίλοι και χορηγοί καθώς και οι γιατροί και νοσηλευτές μας που έχουν στηρίξει τον αγώνα της Φλόγας όλα αυτά τα 30 χρόνια. Οι εθελοντές γονείς της Φλόγας θα θυμηθούν τα δύσκολα χρόνια που άναψε η πρώτη σπίθα, θα ευχαριστήσουν και θα τιμήσουν τους χορηγούς, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την πολυαγαπημένη φίλη της Φλόγας Άλκηστη Πρωτοψάλτη,  που προσφέρθηκε να λαμπρύνει τη βραδιά μας σ’ ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια.
>>Άλκηστις, καταλήγει το μήνυμα, θα κλείσει τη βραδιά αφιερώνοντας το τελευταίο τραγούδι της στα παιδιά της Φλόγας που δεν είναι πια μαζί μας, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα ανάψουν ένα ηλεκτρονικό κερί στη μνήμη τους>>.
 Αν κάτι πρέπει να προσθέσουμε είναι η παράκληση της Φλόγας να καλύψουν τα ΜΜΕ δημοσιογραφικά την εκδήλωση: Για να περάσουν τα μηνύματά της σε όσους το δυνατόν περισσότερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: