Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off - road σε 50 ώρες. 16 εώς 18 Μαρτίου 2012

Μια περιπέτεια από λάτρεις της 4κίνηνης αφιερωμένη στους Γιατρούς του Κόσμου. "H ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ no.2" 17-18-19 Μαρτίου!

Πρόκειται για ένα Ελληνικό “Camel Trophy”, μια 50ωρη, 1000+ χλμ δυνατή περιπέτεια off-road, μια δοκιμασία ανθρώπων και τετρακίνητων αυτοκινήτων, όπου θα διαβιώσουν κάτω από άγνωστες συνθήκες στη φύση, αντιμετωπίζοντας το κλίμα, το έδαφος και το χρόνο. Θα συνδυαστεί η αγάπη για την περιπέτεια, η εξερεύνηση ενός γεωγραφικού διαμερίσματος της Ελλάδας, και η εκτός δρόμου οδήγηση υπό χειμερινές συνθήκες. Πάντα με γνώμονα την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη ,τον αλτρουισμό, την συναίσθηση της ανθρωπιάς και της αυταπάρνησης. Mία περιπέτεια, χωρίς ανταγωνισμό και βαθμολογίες.
Είναι το δεύτερο ίδιου χαρακτήρα τόλμημα. Η πρώτη εκδρομική περιπέτεια ήταν « Ο γύρος της Πελοποννήσου off-road σε 48 ώρες » που έγινε τον Απρίλιο 2010 όπου ήταν αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Έτσι η τωρινή εκδρομική περιπέτεια πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, είναι αφιερωμένη σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τους «Γιατρούς του Κόσμου», έναν πολύ υγιή και συνάμα υπερδραστήριο οργανισμό όπου οι άνθρωποι που τον αποτελούν δίνονται ψυχή και σώματι για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας.
Όλο αυτό που θα κάνουν οι τετρακίνητοι εραστές της περιπέτειας πέραν του προσωπικού στοιχήματος με τις αντοχές τους, θα γίνει για να μπορέσουν οι «Γιατροί του Κόσμου» (ΓτΚ) να προβληθούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από τα Μ.Μ.Ε. που θα μεταδώσουν την εκδήλωση, αλλά και να ενισχυθούν οικονομικά από την προβολή τους (όπως συνέβη και τον Απρίλιο του 2010 για το «Χαμόγελο του Παιδιού») στις 5 στάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Στερεάς Ελλάδας.
Ιστότοπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: