Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αισχρή και γελοία η ελληνική ''δικαιοσύνη'' για μία ακόμη φορά, μετά το επεισόδιο με τον Κίμωνα Κουλουρή. Αν το κάναμε αυτό εμείς;

Αισχρή και γελοία η ελληνική ''δικαιοσύνη'' για μία ακόμη φορά, μετά το επεισόδιο με τον Κίμωνα Κουλουρή. Αν το κάναμε αυτό εμείς;

Δείτε ρεπορτάζ από το Nooz.gr

Παραβάσεις, για τις οποίες, σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δεν εφαρμόζεται η αυτόφωρη διαδικασία, προέκυψαν από την έρευνα του τροχαίου ατυχήματος, που προκάλεσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης και τραυμάτισε 25χρονο ειδικό της ομάδας ΔΙΑΣ, αναφέρεται σε ανακοίνωση για το συμβάν, που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές γίνονται όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς οποιαδήποτε διάκριση ή προνομιακή μεταχείριση".
Οι συνθήκες του ατυχήματος που προκάλεσε ο κ. Κουλούρης, το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης, διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής.

Σε ότι αφορά στα γεγονότα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι "την 23.30΄ ώρα χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπίστωσαν την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη από οδηγό οχήματος, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο. Όπως εξακριβώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν ο πρώην βουλευτής. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, προκλήθηκε ελαφρύς τραυματισμός στο αριστερό πόδι ενός Ειδικού Φρουρού, από το όχημα του ελεγχόμενου".
Ο κ. Κουλουρης οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Καισαριανής, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα του ελέγχου ήταν αρνητικό. Για την εξέλιξη του περιστατικού και τον τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού, ο πρώην βουλευτής εξέφρασε τη λύπη του.
Η δικογραφία που σχηματίζεται, μετά την ολοκλήρωσή της, θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για τις τροχαίες παραβάσεις, που βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς, επιβλήθηκαν στον υπαίτιο οδηγό οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνας Κουλούρης παραδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής  ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρόης, ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την 15χρονη κόρη του.
Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του να φύγει, τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αστυνομικό. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ήθελε να παρκάρει το αυτοκίνητο , επειδή ήταν στη μέση του δρόμου, και ότι το ατύχημα έγινε επειδή οι αστυνομικοί είχαν μπει μπροστά στο αυτοκίνητο. "Δεν θα είχε ένα απλό διάστρεμμα ο αστυνομικός εάν είχα βάλει μπροστά να φύγω", είπε...
Μάλιστα, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε, μιλώντας, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel, ότι κάποιος από τους αστυνομικούς αποπειράθηκε να τον βγάλει έξω με το ζόρι, προκειμένου να τους ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: