Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Περί πολιτικής αλητείας του σχεδίου ''Καλλικράτης''. Καταλήξτε επιτέλους. Μας έφαγαν τα μικροκομματικά συμφέροντα. Πόσες αλλαγές ακόμη; Αίσχος.




Εδώ και κάμποσο καιρό, μιά άνιση μάχη εναντίον του Διστόμου έχει εξαπολυθεί από πολλούς και διάφορους. Ένας εναντίον πολλών. Άνανδρη η μάχη.
Βγαίνουν τα αποτελέσματα των Δήμων αρχικά σύμφωνα με την μελέτη των Ι.Τ.Α ( Ινστιτούτο τοπικής Αυτοδιοίκησης ), και προτείνει για τον έκτο δυτικό Δήμο της Βοιωτίας το Δίστομο με έδρα Δίστομο.
Δηλαδή Δήμος Διστόμου με έδρα το Δίστομο. ( Μαζί με την Δαύλεια που ως εκ θαύματος πήγε στην Λιβαδεία παρά τις υποδείξεις των Ι.Τ.Α ). ( Κλικ εδώ )
Περνάει μια εβδομάδα και αλλάζει η ονομασία και γίνεται Δήμος Διστόμου - Αράχοβας με έδρα Δίστομο.
Χτες λοιπόν αργά το βράδυ, χωρίς να είναι ενήμερος ο Πρωθυπουργός, μπήκε και τρίτη ονομασία που λεέι : Δήμος Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας με έδρα το Δίστομο. ( ; )
( Να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν ακόμη. Είμαστε το μόνο μέρος που έχει τριπλή ονομασία, και το μόνο που ''διαπραγματεύεται'' ακόμα ).
Κύριε Ραγκούση, γιατί αυτό έγινε βράδυ χωρίς να το γνωρίζει ο πρωθυπουργός;
Ο Πρωθυπουργός ο οποίος πέρυσι ήταν εδώ στο Δίστομο για προσκύνημα και δήλωσε στο τέλος ότι δεν ξεχνά το Δίστομο.
Γιατί κύριε Ραγκούση είμαστε το μόνο μέρος με τριπλή ονομασία; Μα έτσι εξαφανίζεται η μαρτυρικότητα του Διστόμου, είναι Ύβρις. Έγινε αυτό στα Καλάβρυτα ή καπού αλλού;
ΝΤΡΟΠΗ.
Γιατί υπογράψατε άλλα στην αρχή; Γιατί μόνο σε μας κάνατε αλλαγές για τρίτη φορά και ποιός ξέρει τι άλλο θα δούμε; ( Γιατί θα δούμε. Να είστε σίγουροι ).
Το ''δεν σας ξεχνώ'', Κύριε Πρωθυπουργέ, το είπατε μπροστά στα κόκκαλα 218 σφαγιασθέντων, μεταξύ των οποίων και αβάπτιστων μωρών.
Δείτε σχετικό βίντεο

Είχε πάει στην Γαλλία ένας γνωστός μου, και τον ρωτήσαν από που είναι, κι όταν αυτός απάντησε ότι είναι Έλληνας, ειρωνεύτηκαν και του είπαν : ''Είσαι από την χώρα της διαφθοράς, της αλητείας και του τσιφτετελιού;''.
Με τα πολλά τους λέει:  ''είμαι από το Δίστομο''. Τότε εκείνοι σταμάτησαν, του ζήτησαν συγγνώμη ,του είπαν για το Orantour, όπου έγινε και εκεί σφαγή την ίδια ημέρα, και του έκαναν το τραπέζι.
Και η Ελλάδα μας προδίδει έτσι; Μα θα ξεσηκωθεί όλη η πνευματική ηγεσία.
Όταν όμως μας είχε ανάγκη μας θυμήθηκε τώρα με την οικονομική κρίση.
''Μας χρωστάτε το Δίστομο και τα Καλάβρυτα'' είπαν.
Τώρα που είστε ,κύριοι Υπουργοί και Δήμαρχοι; Το όνομα που μας βάλατε δεν χωρά ούτε σε σφραγίδα.
Γιατί το κάνατε; Για να πάρετε ψήφους από τα γύρω εχθρικώς διακείμενα στο Δίστομο, Χωριά;
Είμαι 36 χρονών και δεν έχω πιστέψει ποτέ πολιτικό. Μεγάλωσα μέσα στο ψέμα και στην πολιτική αλητεία και δικαιώθηκα. Έλεγαν όλοι ''Το θέμα τέλειωσε, έχει κλειδώσει''.
Αν είχε ανακοινωθεί Δήμος Αράχοβας ή Αντίκυρας , νομίζετε ότι θα μας άφηναν να βάλουμε και εμείς το όνομά μας; Όχι βέβαια.
Το μόνο καλό απ' αυτή την βρώμικη ιστορία, που δεν τέλειωσε ακόμη, είναι ότι είδα το επίπεδο των γειτόνων μου, και επίσης ένιωσα υπερήφανος που ποτέ δεν έχω ψηφίσει μεγάλο κόμμα εξουσίας.
Επικαλέστηκαν τα SS, τους Γερμανούς και τους Σφαγείς μας, λέγοντας ότι έκαναν μισή δουλειά και δεν μας εξαφάνισαν όλους.
Τώρα είμαι πιο πολύ υπερήφανος που είμαι Διστομίτης και ανατριχιάζω στο άκουσμα της λέξης ''Δίστομο'' πιο πολύ. ( Ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό ).
Θέλω να τους πω ότι γέννησαν μίσος και έχθρα, και έκαναν τους όποιους φανατικούς, πιο επικίνδυνους, κι αυτό γεννά και φασισμό. Και πως να κατευνάσεις το πνεύμα ενός φανατικού;
Θέλω επίσης να πω, ότι όλοι είναι ανεπιθύμητοι εδώ, κι ότι να τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους ίσως να έχουμε επεισόδια.
Δεν τα βάζω με τους  γύρω Χωριάτες που μπορεί να γράφει ο καθένας ο,τι του καπνίσει.
Εμείς έχουμε με το μέρος μας όλη την πνευματική ηγεσία κι όχι την πολιτική ( αχρείαστη να είναι ).
Έχουμε τον Μανώλη τον Γλέζο, τον Στάθη τον Παναγούλη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Νίκο τον Γκάτσο, τον Νίκο τον Καββαδία, τον Βρεττάκο, τον Ρίτσο, τον Νίκο Κούνδουρο και εκατοντάδες άλλους πνευματικούς απ' όλο τον κόσμο νεκρούς και ζώντες. Και φυσικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που είναι και επίτιμος Δημότης μας.
Πάντως η τιμωρία σας θα είναι παραδειγματική. Και μην νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι παίχτηκε στα παρασκήνια. Ποιοί μας πούλησαν δηλαδή!!!
Κάποιοι δικοί μας παλαιοκομματικοί πρασινοφρουροί ( όχι όλοι ευτυχώς ), και κάποιοι καλοβολεμένοι ( Το λέω σεμνά )!!! Του αλουμινίου και φανατικοί αντιδιστομίτες. Αλλά είπαμε : Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν.
Και μιάς και αναφέραμε αλουμίνια και Χωριά που ζουν κατά το 98% από το αλουμίνιο και τολμούν και μας βρίζουν, να πούμε εδώ ότι το αλουμίνιο έχει πρώτη ύλη τον βωξίτη. Ωραία ως εδώ; Ποίος αποκάλυψε τον βωξίτη στην Ελλάδα το 1917 παρακαλώ!!!!!!
Μα Διστομίτης, και έχει και ονοματεπώνυμο, ο Ιωάννης ο Μπάρλος ( Κάντε κλικ εδώ ). Οπότε να σ'χωράτε το Δίστομο και κάθε φορά που περνάτε από δω, αντί να βρίζετε, να παίρνετε χώμα και να το τρίβετε στην μούρη σας από ευγνωμοσύνη που φάγατε ψωμί. ( Κι όχι μόνο γι αυτό ).
Πάμε πάλι στο προκείμενο.
Κύριε Ραγκούση, σεβαστείτε την ιστορικότητα και πάρτε τα μέτρα σας. Όσο για σας, κύριοι της Βοιωτίας, είστε ανεπιθύμητοι, και δεν πρόκειται να πάρετε ούτε μία ψήφο από δω και στο εξής.
Το Δίστομο ζει αδιάλειπτα από το 3500πχ μέχρι σήμερα, με πάρα πολλές σφαγές, και τελευταία αυτή των Γερμανών και άντεξε.
ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ.

ΥΓ: Αν ποτέ κλείσουμε δρόμο εμείς, θα διαλυθεί η Ελλάδα στη μέση και θα κλείσει και το αλουμίνιο που είναι στη γη μας, και ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Δείτε ένα άρθρο από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία

Του ΒΙΚΤΩΡΑ ΝΕΤΑ
Με υπόγειες μικροκομματικές παρεμβάσεις ορισμένοι κυβερνητικοί βουλευτές, ξεπερασμένης παλαιοκομματικής νοοτροπίας, προσπαθούν μετά μανίας να ευνουχίσουν τον «Καλλικράτη», να τον αποδυναμώσουν και να τον αχρηστεύσουν.

Δεν θέλουν η διοικητική μεταρρύθμιση να γίνει με αντικειμενικά στοιχεία και με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά θέλουν να τη φέρουν στα μέτρα στενά τοπικιστικών συμφερόντων και άρα να ακυρώσουν την κυβερνητική προσπάθεια.
Η μικροκομματική λογική έφερε τη χώρα στο σημερινό της χάλι και την έθεσε σε καθεστώς κηδεμονίας. Είναι η ίδια λογική που εκτρέφει κλίμα διχασμού, καλλιεργεί τοπικιστικές αντιθέσεις, αποτρέπει τη δημιουργική συνεργασία και καταδικάζει περιοχές ολόκληρες στη στασιμότητα και τη μιζέρια.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αναπτύχθηκε και μεγαλούργησε, έκανε θαύματα στις κοινότητες των Ελλήνων κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, όταν δεν υπήρχε ο μικροκομματισμός, αλλά κυριαρχούσε η πίστη για τη διαφύλαξη των αξιών του Γένους και την προετοιμασία της ανάστασής του. Καταρρακώθηκε, δυστυχώς, και η Αυτοδιοίκηση στο ελεύθερο ελληνικό κράτος, για να γράψει ο Διονύσιος Σολωμός με σπαραγμό ψυχής: «Εάν μισούνται ανάμεσό τους / Δεν τους πρέπει ελευθεριά». Και ακόμη να πει απογοητευμένος ο Μακεδονομάχος: «Καλύτερα που τ' ακούγαμε, παρά που το γνώρσαμε το κλεφτοβασίλειο».
Δεν βγαίνουν ανοιχτά να επιχειρηματολογήσουν όσοι μηχανεύονται ανατροπές στο σχέδιο «Καλλικράτης», διότι δεν έχουν επιχειρήματα. Θα αφήσει, όμως, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης να ευνουχίσουν ένα τόσο σημαντικό έργο διοικητικής μεταρρύθμισης; Σ' αυτήν την περίπτωση ο μικροκομματισμός θα ακυρώσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για αλλαγή νοοτροπίας

Τα σχόλια δικά σας

17 σχόλια:

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Θα σας παρακάλεσω όχι υβριστικά σχόλια. Κουράστηκα πια.
Αυτό το γελοίο θέμα αρχίζει και υποτιμά την νοημοσύνη μας.
Θα βάλω πολύ λίγα σχόλια ή και καθόλου, με όλο τον σεβασμό.

Stathis Kastritis είπε...

Ευτυχώς που δε συνενώθηκε και τέταρτο χωριό. Να έχουμε τετραπλή ονομασία. Αηδία το όνομα. Γράψτε και σία να τελειώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους τίποτε άλλο!

Ν.Ζ

Ανώνυμος είπε...

Όταν μιλήσαμε οι Αραχωβίτες για ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ εσείς μας δουλεύατε ότι έγινε λάθος στο κομπιούτερ κτλ κτλ βλέπετε κύριοι ότι όλοι οι πολιτικοί είναι καραγκιόζηδες η μάλλον λάθος ΛΑΜΟΓΙΑ γιατί ο καραγκιόζης είναι εθνικός ήρωας. Γι αυτό αγωνιστείτε να μείνετε μόνοι σας και εσείς και εμείς να μην υπάρχουν διαμάχες και τσακωμοί ελάτε να κλείσουμε όλοι μαζί τους δρόμους και να διαμαρτυρηθούμε για την αυτονομία μας ο καθένας.

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ότι είναι λαμόγια είναι. Τώρα το ανακάλυψες;
Ποιός όμως σας κορόϊδεψε; Είδες εσύ από δω να κορόϊδέψω;
Εμείς, σαν πολίτες, μάθαμε ότι ή πρώτη ανακοίνωση ήταν το προσχέδιο της ΚΕΔΚΕ του Κακλαμάνη.
Λαθροχειρία μέσα σε μιά ώρα; τι να πω..Ποιός τη χάρη αυτού που μπήκε στο ΥΠΕΣ και τα έκανε όλα αυτά.
Πάντως συμφωνώ ότι όλα σ αυτήν εδώ τη χώρα είναι ξεφτιλισμένα και κάλπικα.
Κουράστηκα ειλικρινά μ' αυτό το θέμα.Αυτό όμως το άρθρο έπρεπε να το γράψω. Πολύ χέρι μπαίνει στον διευρυμένο αυτόν Δήμο. κάτι τέτοια γεννάνε οργή και εμπάθειες. Και για να βγάλουν αυτοί τις βρωμιές τους, σπέρνουν μίση στους λαούς, στα χωριά μας δηλαδή.
Κι αν είσαι και λίγο φανατισμένος, τοπικιστής και κολλημένος, δεν θες και πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται. Ποιός είπε ότι εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με τους γειτονους;
Μας ρώτησε κανείς; Κι αν κάποιοι το θελαμε απο ρομαντισμο 1%, τώρα με τα βρισιδια που εχουμε ακουσει, δεν το θελουμε καθολου.
Μονοι, αλλα πολυ φοβάμαι δεν γίνεται.

Ο εκ των εσω είπε...

Δεν ηταν λαθροχειρία εκεινο....Αν παρατηρησετε το αρχειο ειχε αλλο ονομα. Το παλιο, το προσχεδιο.
Δηλαδη πχ ypesoy.pdf, ενω το αλλο ,το σωστό αλλο ονομα.Δεν μπηκε χερι στο αρχειο.
Θα μου πειτε δεν θα μοπουσε να αλλαξει το αρχειο σαν ονομα; Πιο ευκολα θα μπορουσε να μπει χερι στο αρχειο με το ιδιο ονομα, παρα να κυκλοφορουν και τα δυο αρχεια με αλλο ονομα το καθενα.
το πρωτο αρχει ηταν η προταση Παυλοπουλου της δεξιας.
Ξερω τι λεω

Ανώνυμος είπε...

Σε συγχαιρω για το επιπεδο που εχεις οταν σχολειαζεις.Νομιζω οτι αυτο μας διακρινει τοσα χρονια τους Διστομιτες απο τα γυρω χωρια. Απο εκει πηγαζει η ''ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ'' για το ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. Οτι και να γινει με τον ''ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ'' θα περασει και θα ξεχαστει . Το ΔΙΣΤΟΜΟ ομως δεν ξεχνιεται γιατι ειναι ιστορια του κοσμου....

ΤΑΚΗΣ είπε...

KYΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ Γ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Αν πείθεται τόσο εύκολα, και εν μία νυκτί ο υπουργός απ τον καθένα, χωρίς να βασανίζει το κεφάλι του, την στιγμή κατά την οποία σ όλη σχεδόν την Ελλάδα παγιώθηκαν οι αλλαγές, τότε κατι τρέχει.
Είμαστε για λύπηση σαν χωρά.
Και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν θα ξαναλλάξει κάτι.
Η κατάσταση είναι γελοία.
Έχω πολλά να πω και θα τα πω όταν έρθει η ώρα. το μόνο που νιώθω ειναι οργή και αηδία.

Ανώνυμος είπε...

Και εντάξει το Δίστομο και η Αράχωβα , μερη γνωστά και πιο μεγάλα.
Αυτό το χωριουδάκι η κοινότητα η Αντίκυρα που κολλάει με μας;
Ο Σωτηρίου ειναι από τους πιο φανατικους αντιδιστομιτες και θα ειναι. Εχω και στοιχει γι αυτό.
Περυσι ομως που ειχε ερθει ο Γιωργακης, ηταν εδω και καμαρωνε για να τον χαιρετησει. Που θα πηγαινε ο Γιωργακης; Στην Αντικυρα;

Πάνος είπε...

http://viwtika.blogspot.com/2010/05/x.html

Αντιμάζας είπε...

Βρε να σχωρανε ολοι που μας απαλλοτριωσαν τη γη το 1962 με τον Καρα - αμαν - αλη τον α', για ενα κομματι ψωμι και για εναν καφε, για να μας κουνιουνται τωρα οι ελεινοι.
Αν ειχαν παρει τη γη απο αυτους ακομη θα φωναζαν και θα διωχναν ολο τον κοσμο απο κει. ΟΥΣΤ

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Φίλε από την Αράχωβα, δεν βάχω το σχόλιο σου γιατί θα ανοίξει πάλι πόλεμος.
Σου ορκίζομαι όμως ότι από εδώ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΧΤΕΙ ουτε ΕΝΑ υβριστικό σχόλιο από Διστομίτες εναντίων σας.
Ουτε υποδείξεις.
Τουναντίον αλλού συνεχίζονται οι βρισίες. Κι όχι προς τις πολιτικές ηγεσίες αλλά προς τους Διστομίτες.
Ρώτησε κανείς τους Διστομίτες αν ήθελαν τον Καλλικράτη ή την συνένωση μαζί σας;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λυπάμαι γι' αυτά που διαβάζω.Οι Αντικυραίοι θεωρουν γειτονες τους Διστομίτες και το απέδειξαν υποστηρίζοντας το θέμα της έδρας καθώς και στο θέμα της Λιβαδειάς.Αυτό είναι το ευχαριστώ;Να βρίζετε και να λέτε χωριάτες;Ποσος ειναι ο πραγματικός πληθυσμός του Διστόμου;Ποση διαφορά έχει από τον πληθυσμό της Αντίκυρας νομίζετε;Στο κάτω κάτω ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα;Σε τι νιώθετε αδικημένοι; Επειδή δεν τα πήρατε όλα;Πώς άλλαξε το όνομα απο'Αράχωβα σε Δίστομο την ίδια μέρα; Και μιλατε για μικροπολιτική...Η Α ντίκυρα δεν έχει ιστορία; Τι πράγματα ειναι αυτά; Δεν υπάρχουν άλλες φωνές στο Δίστομο; Ετσι θα πάμε στο μέλλον;Αν δεν το'χετε καταλάβει απο εδω και πέρα θα είμαστε ένας Δήμος.Με κοινά προβλήματα και θέλω να πιστεύω με κοινό όραμα για τον τόπο. Όλα αυτά δε βοηθάνε... Εμεις ως Αντικυραίοι υποστηρίξαμε τη θέση μας. Το βλέπετε κακό αυτό; Αυτός που μας λεει χωριάτες νιώθει ότι ανήκει σε ανώτερη φυλή; Ή ότι ειναι μεγαλοαστός;
Το θέμα του ονόματος δεν ειναι και το σοβαρώτερο.Υπάρχουν άλλα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη συνένωση.Κι αυτά δε λύνονται με χαρακτηρισμούς και επιθέσεις.Και για πληροφόρηση δεν ειναι η μοναδική περίπτωση τριπλού ονόματος...
Ενας Αντικυραίος

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

φίλε ''συνδημότη'' από την Αντίκυρα, δεν κατάλαβες καλά.
Χωριάτη αποκαλώ όποιον βρίζει.
Δεν θα μπω εγώ σε τοπικιστικά τερτίπια.
Εγώ είμαι χωρικός, ''χωριάτης'' θα γίνω αν αρχίζω και βρίζω.
Αν και τιμή μου να είμαι Χωριάτης με πόρτα και με ρίζες.
Όσο για την ιστορία...άσε είναι άλλο θέμα.
Ύστερα μην ξεχνάς, άλλος μας αποκάλεσε υπανάπτυκτους πριν από μέρες, και ξερεις από που ηταν.
Σε παρακαλώ σχολίασε ο,τι θες, αλλά όχι τοπικιστικά.
Και μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να πάρουμε όυτε εδρα ουτε όνομα.
μπορείτε να πανηγυρίζετε από τώρα.
Πέστε ο,τι θέλετε και βρίστε.
Από την στιγμή που έφτιαξα την παρούσα ιστοσελιδα, εχω σιχαθει πολλα και πολλους.
Δεν ειπα οτι εσυ έβρισες, αλλά αν θες να το συζητησουμε ήρεμα κι ωραία, έλα να πιούμε καφεδάκι.
Ο Καλλικράτης είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Όσο για την ιστορία, είμαι φορτισμένος επειδή πλησιάζει η μέρα της μαύρης Επετείου της Σφαγής.
Αρχαιολόγος μου έχει πει ότι έχουμε αδιάλειπτη κατοίκηση και συνοχή. Χωρίς να σημαίνει οτι ειμαι απογονος των αρχαιων Αμβροσσέων. Εκεί μπαινουμε σε επικινδυνα μονοπάτια τύπου Καρατζαφέρη. Αυτά έλεγαν και οι Γερμανοί.
Με εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ''ΠΟΥΛΗΣΑΝ''ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ-ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ-(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ''...