Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Για το αυτοκίνητο εδώ!!! Σύγχρονο πρότυπο πρατήριο στο δρόμο Διστόμου - Λιβαδειάς




Ενας νέος, σύγχρονος Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων άρχισε να λειτουργεί λίγο έξω από το Δίστομο, στον κεντρικό δρόμο προς Λιβαδειά και κοντά στη διασταύρωση για Αράχοβα.
Πρόκειται για Σταθμό που περιλαμβάνει πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil, πλυντήριο αυτοκινήτων, λιπαντήριο και _ προσεχώς _ συνεργείο αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και βαρέων οχημάτων, καφετέρια και μίνι μάρκετ.


Ιδιοκτήτες είναι οι αδελφοί Πετράκου που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των καυσίμων και του αυτοκινήτου. Το πρώτο πρατήριο της οικογένειας Πετράκου _ είναι ανίψια του αείμνηστου ιατρού - μαιευτήρα της Λιβαδειάς Χριστόφορου Πετράκου _ το οποίο είχε ανοίξει ο πατέρας τους Ανδρέας, είναι από τα παλαιότερα στη Βοιωτία. Αυτό θα εξακολουθήσει να λειτουργεί στο Δίστομο.
O στόχος είναι το νέο πρατήριο να γίνει σημείο αναφοράς για τη φροντίδα Ι.Χ., μοτοσικλετών και φορτηγών όλης της Δυτικής Βοιωτίας όπως και των αυτοκινήτων που διέρχονται από το οδικό άξονα Ήπειρος - Ναύπακτος - Γαλαξίδι - Ιτέα - Δεσφίνα - Δίστομο - Λιβαδειά - Κάστρο - Εθνική Οδός και αντιστρόφως, καθώς και όσων κινούνται προς το ιστορικό βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά και το Στείρι, και την Παραλία Διστόμου.
Για τον σκοπό αυτό σχεδιάζεται η λειτουργία του Κέντρου και για όσους κινούνται αργά τη νύχτα.

Φυσικά υπάρχει και blog: http://revoil.blogspot.com/
Πρέπει να τονίσουμε και το οικολογικό ενδιαφέρον των αφών Πετράκου, που με ιδιαίτερη φροντίδα και σύγχρονα μέσα προστατεύουν τον χώρο τους
Δείτε και εδώ
Θα γίνει και ιδιαίτερη αναφορά στα άρθρα ( δείτε τα στο παρόν blog ) ''Προσωπικότητες του Διστόμου'', στον Χριστόφορο Πετράκο, με την βοήθεια των ανιψιών του.
Ευχαριστώ τον συμπατριώτη μας Λ.Δ για την πολύτιμη βοήθειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: