Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Τρία Διστομιτόπουλα με τις Προ-Εθνικές Ομάδες Κ16 στο Στάδιο Διστόμου

Τρία Διστομιτόπουλα (τα δύο από το ένα γένος), έπαιξαν σήμερα στο Γήπεδο Διστόμου με τις Προ-Εθνικές Ομάδες Κ16 της ΕΠΣ Αν.Αττικής και ΕΠΣ Βοιωτίας (1-1).

1). Ο πρώτος στην φωτό , Ίωνας-Δημήτρης Ν. Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 2007, και αγωνίζεται στον ΑΟ Βουλιαγμένης ως επιθετικός και κεντρικός μέσος- μετέχει στην προεθνική της ΕΠΣΑΝΑ που σήμερα βγήκε πρώτη στον Όμιλο της.

Όπως μάθαμε παρακολουθείται ήδη στενά από πανεπιστήμια των ΗΠΑ, με στόχο την αθλητική υποτροφία και τη συμμετοχή του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. 

Είναι μαθητής της Α’ Λυκείου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας. 

Είναι εγγονός του αείμνηστου αξιωματικού της Αεροπορίας από το Δίστομο Δήμου Παπαϊωάννου (Τορβά). Ο πατέρας του είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Παπαϊωάννου και η μητέρα του η Δέσποινα Μπουλούκου, γόνος της γνωστής οικογένειας πολιτικών.

2). Ο δεύτερος στην φωτό είναι ο Νίκος Ι. Λεμονής, που αγωνίζεται με τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην Β Κατηγορία Βοιωτίας, και έχει επιλεγεί και συμμετέχει με το Νο 8 στην μικτή Κ16 της ΕΠΣΒ. (Ο πατέρας του είναι ο επιχειρηματίας ΑΠΕ Γιάννης Λεμονής και μητέρα του η Βασιλική Σταθά).

3). Ο τρίτος στην φωτό είναι ο Παν. Η. Μάστορης, που αγωνίζεται και αυτός στην Β Κατηγορία Βοιωτίας με την ομάδα Γουέμπλεϊ Λιβαδειάς, και συμμετέχει ως τερματοφύλακας στην μικτή Κ16 της ΕΠΣΒ.

( Ο πατέρας του είναι ο γνωστός στιχουργός Ηλίας Μάστορης από το Κάστρο, και μητέρα του η Αγγελική Καστρίτη, κόρη του Άγγελου Καστρίτη, που έχει συνεργείο αυτοκινήτων στην Λιβαδειά).

Συγχαρητήρια για την απόδοσή τους, καλή επιτυχία στους στόχους τους - πάντα με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: