Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Πρόσκληση για Συνεδρίαση O.E. Δήμου Διστόμου Α.Α

Σας προσκαλούμε στην 7η συνεδρίαση του έτους 2022, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, που θα γίνει την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 14.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1η υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και του τεχνικού προγράμματος του έτους 2022 σύμφωνα με την ΚΥΑ 55040/21.7.2020.

Αποδοχή ένταξης και αποδοχή όρων - προϋποθέσεων για τη λήψη επενδυτικού δανείου από το Τ.Π.&Δ., ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για το έργο «Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας».

Έγκριση όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Αξιοποίηση του "Κτιρίου Γαλλικής" ως "Κοινωνικού Πολυκέντρου" (Social Hub) για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης και την Παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Πρόληψης προς τις Ευπαθείς Ομάδες του Δήμου» με Κωδικό ΟΠΣ 5021758.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ιωάννης Σταθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: