Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Τιμητική διάκριση για τον συμπατριώτη μας Γιατρό από το Δίστομο, Θεμιστοκλή Λιάσκο, από τον Πρωθυπουργό


Πηγή/Αναδημοσίευση: Lamiareport

Στο πρόσωπο του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Λαμίας Θεμιστοκλή Λιάσκου αναγνωρίστηκε η προσφορά των Εκαβιτών στην εκδήλωση για την ημέρα «Θυσίας του Διασώστη».

Τους αφανείς ήρωες του ΕΚΑΒ τίμησε σε πρόσφατη εκδήλωση για την ημέρα «Θυσίας του Διασώστη» στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών ο Διευθυντής του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Λαμίας και Ιατρός Διευθυντής ΕΣΥ Θεμιστοκλής Λιάσκος, ως ο αρχαιότερος εν ενεργεία Διευθυντής.

Επίσης βράβευσε τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιστιαίας, Απόστολο Κομποθανάση και στο πρόσωπό του όλους τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ιστιαίας που πρωταγωνίστησαν στις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας τον Αύγουστο του 2021.

Τιμητικά βραβεία έλαβαν από τον Πρωθυπουργό οι διασώστες, Γιάννης Χούσος και Κώστας Κωστανάσιος για τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που επέδειξαν ως μέλη της Ιπτάμενης Ομάδας των Διασωστών και Ιατρών του ΕΚΑΒ κατά τη διάσωση ανήλικων παιδιών σε τροχαίο ατύχημα στην Άνδρο τον Ιούλιο του 2021, η γιατρός Αναστασία Ζυγούρα, ως Επικεφαλής Συντονίστρια της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ για το ήθος και την επαγγελματική ευσυνειδησία των μελών της κατά την διαχείριση της πανδημίας, ο ιατρός Σπύρος Δημητρόπουλος (το βραβείο παρέλαβε η κόρη του), ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθήνας και διασώστης, Γιώργος Μαθιόπουλος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ, Χρήστος Αγγελίδης, ως εκπρόσωπος του προσωπικού του ΕΚΑΒ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης  για την ημέρα «Θυσίας του Διασώστη», καθώς και όλο το άρθρο στην πρωτότυπη μορφή του, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: