Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Oικονομικής Eπιτροπής του Δήμου Διστόμου Α.Α. στις 14.12.2021

Σας προσκαλούμε στην 32η τακτική συνεδρίαση του έτους 2021, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας, που θα γίνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας οικονομικού έτους 2021.

2. Έγκριση της υπ’ αρίθ. 504/2021 απόφασης Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου.

3. Έγκριση αποδοχής των όρων της χρηματοδότησης ύψους 29.760,00 ευρώ της πρότασης με τίτλο «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας», από το πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2021»  του Πράσινου Ταμείου.

4. Έγκριση της μελέτης, των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας άνω των ορίων του Ν. 4412/για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΚ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5 ΤΩΝ ΤΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ».

5. Έγκριση πρακτικών υπ’ αριθ. Ι και ΙΙ του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/για την επιλογή αναδόχου της προμήθειας: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΚ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ».

6. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας ΑΦΟΙ ΤΟΛΙΑ Ο.Ε. περί παράτασης της σύμβασης για την εγκατάσταση ανελκυστήρα στο Δημοτικό Σχολείο Διστόμου.

7. Έγκριση της μελέτης με τίτλο : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ -ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ  (Β’ ΦΑΣΗ)».

8. Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ –ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (Β’ ΦΑΣΗ)», εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

9. Παραλαβή της μελέτης με γενικό τίτλο : «ΜΕΛΕΤΗ ΕΕΛ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ».

10. Παραλαβή της μελέτης με γενικό τίτλο : «Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την δημιουργία μονάδας εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) οικισμού “Καλύβια” Λιβαδιού Αράχοβας». 

11. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Βελτίωση οδοποιίας ΔΙΣΤΟΜΟΥ. Α.Α.».


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ιωάννης Σταθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: