Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Η ''Θεατροφρένεια'' έρχεται - Το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου παρουσιάζει ''Τα ραδίκια ανάποδα''

Το σκηνικό έτοιμο...

Μανουάλι...κεριά...ο μακαρίτης να μας καμαρώνει....οι γλάστρες στο πλάι θα συνοδεύουν τους ηλίθιους που θα σας διηγηθούν κάποιες πραγματικές ιστορίες για κάποιους άλλους που όσο ζούσαν...ήταν σπουδαίοι...

Θα φάνταζε μακάβριο απλά και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της παράστασης…

Αλλά όχι…

Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε, δυο καλοκαίρια συνεχόμενα, όχι πολύ παλιά!

Με την ανάγκη όλων μας για θέατρο, για γέλιο, για λίγη εξωστρέφεια, έστω για λίγο, κάπως αποστασιοποιημένοι από την υπάρχουσα ζόρικη συγκυρία που βιώνουμε, το Θεατρικό μας Εργαστήρι Διστόμου «Θεατροφρένεια»,ξαναστήνει τα απολαυστικά κωμικά κείμενα του Γιώργου Γαλίτη «Τα Ραδίκια Ανάποδα», σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά.

Μια παράσταση ακόμα πιο πειραγμένη από ότι πάντα ήταν, με απίστευτο κέφι και ακόμα πιο φρέσκια ματιά, θα ανεβεί ως εναρκτήρια σε ένα μίνι φεστιβάλ, μη διαγωνιστικό αυτή τη φορά, με την συμμετοχή τριών ακόμα ομάδων που θα δώσουν ενώπιον σας 3 ακόμα απολαυστικές κωμωδίες, σε πείσμα των ζοφερών καιρών που ζούμε.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 19 Αυγούστου Τα «Ραδίκια Ανάποδα» θα κάνουν την αρχή σε ένα θεατρικό 4ημερο που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου και εγγυάται σίγουρο, ποιοτικό γέλιο!

Τα ονόματα των ομάδων καθώς και των έργων που θα παρουσιαστούν θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!!!

Λίγες μέρες έμειναν άλλωστε!

Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: