Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΕΛ ΔΙΣΤΟΜΟΥ


Την Τρίτη 3η Δεκεμβρίου 2019 , Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μετά από πρόσκληση του  ΓΕΛ Διστόμου πραγματοποιήσαμε στο σχολείο μας πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με το ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς.
Οι μαθητές/τριες  των δύο σχολείων ξεναγήθηκαν στο αρχαιολογικό μουσείο Διστόμου, συμμετείχαν από κοινού σε αθλητικές  δραστηριότητες, διδάχθηκαν μαθηματικά στο διαδραστικό πίνακα και  υλοποίησαν πρόγραμμα φιλαναγνωσίας στη βιβλιοθήκη του σχολείου.
Η Α΄φάση του προγράμματος συνεκπαίδευσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα συνεχίζουμε με την ανταπόδοση της επίσκεψης στο ΕΕΕΕΚ  Λιβαδειάς την Άνοιξη του 2020.

Ευχαριστούμε θερμά τους  μαθητές/τριες  , τους  συναδέλφους/ισσες και τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς για την εξαιρετική συνεργασία και την ευκαιρία να τους  γνωρίσουμε.
Είναι σημαντικό  επίσης να  εκφράσουμε  τις ευχαριστίες μας ,  καθώς  συνέβαλαν  με τις χορηγίες τους :
Α) Την  εταιρεία  ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ  η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε τη   δωρεάν μετακίνηση  των μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς στο Δίστομο.
Β) Τα   καταστήματα  του Διστόμου:  Σούπερ Μάρκετ ΤΖΙΤΖΩΚΟΣ, τα αρτοποιία   ΠΙΤΣΟΣ  και ΜΑΤΙΝΑ που προσέφεραν  εξαιρετικά εδέσματα στους μαθητές.
Η σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Διστόμου  τους ευχαριστεί   θερμά και τους εύχεται
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 

Με  εκτίμηση

Οι μαθητές /τριες
Οι καθηγητές/τριες
Η  Διευθύντρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: