Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ: 7 ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ & 4 ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ( Δείτε τη λίστα )


Κείμενο Λ.Δ
Με χαρά χειροκροτήσαμε επτά (7) Διστομιτόπουλα που βραβεύτηκαν στο Διοικητήριο Λιβαδειάς από το τοπικό Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρίας Ελλάδας μαζί με -συνολικά 90- μαθητές απ' όλη την Επαρχία μας, για την διάκρισή τους στον περυσινό διαγωνισμό ''Παιγνίδι και Μαθηματικά''.
Επίσης βραβεύτηκαν και 4 μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο της Παραλίας Διστόμου.
Ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες που πέρυσι φοιτούσαν στην ΣΤ' του Δημοτικού Σχολείου Διστόμου: Μαρίνα Σίμου, Θεοφανία Σίμου, Λουκάς Γαμβρίλης και Νικόλαος Λεμονής και αντιστοίχως στην Ε' του Δημοτικου Σχολείου Διστόμου : Κανέλλος-Παναγιώτης Κοτρόγιαννος, Μαρία -Σοφία Νικολάου και Μελίνα Δημάκα.
Επίσης, από το Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Διστόμου βραβεύτηκαν οι: Γεωργία Νίκα, Λουκάς Αλευράς, Πέννυ Αλευρά και Δήμητρα Σιμιτζή.
Ήταν μια εκδήλωση που έδωσε χαρά στα παιδιά που τους αρέσουν περισσότερο τα μαθηματικά όπως φυσικά και στους γονείς τους και τους δασκάλους τους.
Δεν κράτησα αναλυτικά στοιχεία αλλά με βάση την εικόνα που έχω για τον μαθητικό πληθυσμό των διαφόρων σχολείων της επαρχίας μας, οι διακριθέντες μαθητές μας του Σχολείου Διστόμου ίσως να ήταν συγκριτικά οι περισσότεροι ή να έχουν μία από τις πρώτες θέσεις.
Οι υπεύθυνοι της δραστήριας Μαθηματικής Εταιρείας - που φέτος διανύει το 101ο έτος λειτουργίας της - ανακοίνωσαν τα νέα προγράμματα και τους νέους διαγωνισμούς, ενώ έγινε και διάλεξη για την Αστροφυσική.
Μπράβο και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: