Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Εκδήλωση στο Δίστομο - Τη βιογραφία του Λουκά Μπάρλου θα εκδώσει η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ


Πηγή/αναδημοσίευση: Aek365
Η ανακοίνωση:
Στις 20 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την εκδημία του ιστορικού προέδρου μας Λουκά Μπάρλου.
Θα είναι πάντοτε μέσα στην καρδιά μας ως ο ηγέτης μεγάλων αγωνιστικών θριάμβων, η προσωπικότητα που εκτόξευσε τη δυναμική της ΑΕΚ πολυεπίπεδα και η φυσιογνωμία που σεβάστηκε έμπρακτα τους μεγαλειώδεις συμβολισμούς της ομάδας.
Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ως ελάχιστο αντίδωρο στην ανεκτίμητη προσφορά του:

-1.  στοιχιζόμενη στη βαρύτητα της προσωπικότητας του Λουκά Μπάρλου, αποφάσισε να εκδώσει ένα βιβλίο-βιογραφία για τη ζωή και το έργο του, σε άμεση συνεργασία με την οικογένειά του, έχοντας την εύλογη πρόθεση να μνημειώσει με τεκμηριωμένο τρόπο την πολυεπίπεδη προσφορά του.
-2. διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11π.μ. στο Δίστομο, η οποία περιλαμβάνει τρισάγιο στον τάφο του, στο τοπικό Κοιμητήριο, καθώς και ομιλία του κορυφαίου επιστήμονα κ. Λάκη Νικολάου  με άξονα την προσωπικότητα του Λουκά Μπάρλου σε αίθουσα του Δημαρχείου.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Νόνη Μπάρλου για τη συναίνεσή της στις προαναφερόμενες ενέργειες.
Επισκεφθήκαμε πρόσφατα το Δίστομο για την προετοιμασία της εκδήλωσης και ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Αγγελόπουλο για την ουσιώδη αρωγή του.
Ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης Ιστορίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: