Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Το BMW Riders Club Of Greece στο ΔΙΣΤΟΜΟ

Εκδρομή - προσκύνημα στο Δίστομο, με επίσκεψη στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού της μαρτυρικής κωμόπολης, έκανε σήμερα Κυριακή, πολυμελής ομάδα δικυκλιστών, μέλη του BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW .
Η ομάδα, περίπου 35 άτομα άνδρες και γυναίκες, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων ημερήσιων ''εξορμήσεων'' από την Αθήνα, έφθασαν στο Δίστομο γύρω στις 12 το μεσημέρι. 
Αφού έκαναν μια βόλτα στην κωμόπολη, στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσείο που ήταν ο βασικός σκοπός της εκδρομής- προσκύνημα 

 Το BMW Riders Club Of Greece / Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW είναι ένας σύλλογος με μέλη κατόχους μηχανών της μάρκας αυτής - αριθμεί δε περίπου 280 μέλη.
Ένας από τους στόχους της είναι και οι ημερήσιες ή διήμερες εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας- ανάλογα με τον καιρό:''Αυτή η επίσκεψη στο Δίστομο είναι στο πρόγραμμά μας του 2018, από την αρχή του έτους, μετά μετά από προτάσεις μελών μας'' μας είπε ένας από τους μοτοσυκλετιστές.
''Συνδυάζουμε το χόμπι μας με αναψυχή και ενημέρωση- και το Δίστομο συνδυάζει και ωραίο ταξίδι και έναν ενδιαφέροντα προορισμό''
Τα μέλη του γκρουπ ενημερώθηκαν από την εκπαιδευτικό Αμαλία Παπαϊωάννου, είδαν το ντοκιμαντέρ και τα εκθέματα του Μουσείου, συζήτησαν και με άλλα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και μετά συνέχισαν την βόλτα τους στο Δίστομο, όπου και έφαγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: