Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Αλέξ. Κουτσομητόπουλος - Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας *


Με αφορμή την χθεσινή ¨ημέρα δημοκρατίας¨ , την σημερινή επέτειο ολοκαυτώματος σ΄ένα από τα περίπου 2000 μαρτυρικά χωριά της Ελλάδας στην κατοχή , απευθύνω ¨ανοιχτή επιστολή¨ στον Κ. Παπούλια , τονίζοντας πως είμαστε , σύμφωνα με τον νόμο , σε ¨εμπόλεμη κατάσταση¨ με την Γερμανία ... και του που υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το ¨ισχύον¨ Σύνταγμα πως είναι αυτός που κηρύσσει πολέμους και συνάπτει ¨συνθήκες ειρήνης¨. Συνεπώς τον καλώ να προσφύγει ο ίδιος σαν ¨αρχηγός κράτους¨ κατά της Γερμανίας στο Δ.Δ. τ, Χάγης... 

Εξοργιστικό και συγκλονιστικό :

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ …

25-7-1943 ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ Κάτω Λάκκας ΣΟΥΛΙΟΥ


Σημείωση : Βλέπε στο τέλος και επεξηγηματικές λεζάντες φωτογραφιών.  

Γράφω σήμερα , 24 Ιουλίου - ημέρα της δήθεν αποκατάστασης της ¨δημοκρατίας¨ , προς τον Ηπειρώτη και πρώην ¨Επονίτη¨ - Πρόεδρο της ¨Ελληνικής¨ -Δημοκρατίας . ¨


Κύριε Παπούλια σύμφωνα με το ¨ισχύον¨ Σύνταγμα και το ¨Διεθνές Δίκαιο¨, εσείς κηρύσσεται πόλεμο και υπογράφεται την λήξη του με την συνομολόγηση  ¨Συνθήκης Ειρήνης¨ (Άρθρο 36 του Ελληνικού Συντάγματος).

Και ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ ΔΕΝ έχουμε -ακόμα - υπογράψει με την Γερμανία για την λήξη των συνεπειών του Β΄Π.Π., ας είμαστε ¨σύμμαχοι¨ με την Νέα Γερμανική Αυτοκρατορία ( ¨Ε.Ε.¨ ).

Το 1952 ο Βασιλιάς Παύλος , σαν αρχηγός κράτους , υπέγραψε ¨άρση του εμπολέμου¨ με την Γερμανία ΜΕ ΤΗΝ -ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ - ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ -ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ – ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ¨ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ( Βλέπε Ν. 2023 / 30.6.1952 , ΦΕΚ 61 τεύχος Α΄ ) , όπου επί λέξει αναφέρεται :

¨Η μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας υφισταμένη εμπόλεμος κατάστασις τερματίζεται από της 30 Ιουνίου 1951, υπό την επιφύλαξιν της διά της συναφθησομένης συνθήκης ειρήνης ρυθμίσεως των εκ του πολέμου προκυψάντων ζητημάτων και υφισταμένων διαφορών¨


Και η Γερμανία κ. Πρόεδρε αρνείται , μετά από την Ενοποίηση της το 1990 μέχρι σήμερα , να ανταποκριθεί στο Διεθνές Δίκαιο , στην Συνθήκη Περί Πολέμου της Χάγης ( 1907 ) , στις προϋποθέσεις του Ελληνικού νόμου για την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και στην Συνθήκη του Λονδίνου( 26.5.1952) με την οποία η Γερμανία δεσμεύτηκε να αποζημιώσει τα κράτη που κατέλαβε, όταν οι διεθνείς συνθήκες επιτρέψουν την ενοποίηση της.

Οπότε κ. Παπούλια ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ- ΕΣΕΙΣ- , σαν αρχηγός κράτους , να προσφύγετε κατά της Γερμανίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Οφείλετε να συνεχίσετε την ¨Ρηματική Διακοίνωση¨ που υποβάλλεται στις 14/11/1995 , σαν Υπουργός των Εξωτερικών με εντολή του τότε πρωθυπουργούς σας Ανδρέα Παπανδρέου , στην Γερμανία με την οποία ζητούσατε την άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από την Γερμανική εισβολή και κατοχή στην Ελλάδα στον Β΄Π.Π.

Διότι εκτός των άλλων , σύμφωνα με τον νόμο, είμαστε με την Γερμανία σε ¨εμπόλεμη κατάσταση¨ , de -facto και de-jura κ. Παπούλια , όχι μόνο για τα νέο-αποικιακά Μνημόνια που μας επιβάλλει.

Εξηνταέξη χρόνια , μετά το 1945 , εθνικής μειοδοσίας , προδοσίας και σε τελική ανάλυση κοινωνικής εκβαρβάρωσης είναι αρκετά , ανεξάρτητα από τα ¨αγαθά¨ και ¨πατριωτικά¨ κίνητρα των κυβερνώντων.

*Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος , δημοσιογράφος – πολιτικός επιστήμονας.
Ερευνητής από το 1987 της ιστορίας των συνεπειών της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και υπερασπιστής με σειρά δεκάδων τεκμηριωμένων αναλύσεων, δημοσιεύσεων και εμφανίσεων στα Μ.Μ.Ε. της Διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων ( προς το Δημόσιο ) και Αποζημιώσεων ( προς τους Πολίτες ) , της επιστροφής των ¨Εξαναγκαστικών Δανείων της Τράπεζας της Ελλάδος προς το Γ΄Ράιχ , όπως και τον συμψηφισμό του τεράστιου Γερμανικού παθητικού – ελλείμματος στο ¨Ελληνογερμανικό Εμπορικό Κλήρινγκ 1936-1945¨.
Οι συστηματικές παρεμβάσεις του αποτέλεσαν το ¨έναυσμα¨ για την ανάδειξη του ζητήματος σε Πανεθνικό Αίτημα με Ερωτήσεις-Επερωτήσεις στην Ελληνική Βουλή με μνημόνευση στις έρευνες και τα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει , όπως επίσης αργότερα στην συγκρότηση ¨επιτροπών διεκδίκησης¨ από πολίτες , στην ανάληψη νομικών ενεργειών στην Ελληνική και Διεθνή Δικαιοσύνη και σχετικών πολιτικών πρωτοβουλιών από κόμματα και οργανώσεις.
Παράλληλες δημοσιεύσεις :


Υ. Γ. : Λεζάντες φωτογραφιών :
1. Ο -τότε- διαμελισμός της Ελλάδας μεταξύ Γερμανίας-Ιταλίας και Βουλγαρίας, στα πλαίσια του ¨Drang nach Osten-Suedosten¨ ( την ¨Ώθηση προς την Ανατολική- Ν-Α Ευρώπη του Γερμανικού καπιταλισμού ). Σήμερα τι επιδιώκουν ;

2. Ο Άλφρεντ Κρουπ στην ¨Δίκη της Νυρεμβέργης¨.  Ένας από τους βασικούς υπεύθυνους του Β΄Π.Π., ο Γερμανικός καπιταλισμός ,  καταδικάσθηκε σε μακροχρόνια φυλάκιση και μετά από 3 χρόνια ( τρία ! ) αφέθηκε ελεύθερος από τους ¨συμμάχους¨ Αμερικανούς για να ξεκινήσει την ¨Ανασυγκρότηση του 4ου Γερμανικού Ραίχ¨ με... ¨χαμηλούς δημοκρατικούς τόνους¨...

Δηλαδή ο ¨Κράους , ο Φίσερ και ο Κράφτ¨ ξανάσμιξαν πάλι και φτιάξανε Τράστ. και μας απειλούν εκ νέου... ¨Λογικό¨ , αφού δεν πλήρωσαν για τα προηγούμενα εγκλήματα τους... 

3. Επίσημη έκδοση του σημερινού Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας , όπου μετά από 65 χρόνια παραδέχονται , επί υπουργίας του ¨πράσινου Φίσερ¨ ,   ¨αυτοκριτικά¨ σαν μωρές παρθένες πως σχεδόν ΟΛΟΙ οι διπλωμάτες του Χίτλερ ( και αυτοί που εγκλημάτησαν στην Ελλάδα ) υπηρέτησαν και επάνδρωσαν σε καίριες θέσεις   το μεταπολεμικό Υπουργείο των Εξωτερικών της ¨δημοκρατικής¨ -Δυτικής Γερμανίας... Είναι αυτοί χάραξαν την γραμμή άρνησης και απόρριψης των αιτημάτων της Ελλάδας για καταβολή Πολεμικών Επανορθώσεων - Αποζημιώσεων.
Γραμμή που συνεχίζουν  επάξια οι ¨πράσινοι και σοσιαλδημοκράτες διπλωμάτες ¨ της ¨νέας¨ - Γερμανίας και όχι μόνο , έρχονται και σαν νέοι Γκάουλαϊτερ της Ελληνικής οικονομίας , διότι τα κράτη , δυστυχώς έχουν συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: