Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας οι πρώτοι νεκροί







Πέρυσι τέτοια εποχή, είχα αναρτήσει ένα άρθρο με τίτλο ''Οι νέοι του Διστόμου ξέρουν να τιμούν το Πολυτεχνείο και τους αγώνες για ελευθερία '', με αφορμή μιά σπουδαία σπονδυλωτή θεατρική παράσταση που ανέβασε το ''Θεατρικό εργαστήρι Διστόμου''.
Να λοιπόν που αισίως φτάνουμε και σ' αυτήν την μαύρη επέτειο της 17 Νοέμβρη 2009, σε μια εποχή και σε μιά χρονική στιγμή που μυρίζει μπαρούτι.
Ας μην ξεχνάμε και τα επίσης περσινά ''Δεκεμβριανά''.



ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008



Επίσης με αφορμή το αφιέρωμα την δολοφονία του Διστομίτη καλλιτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΪΛΗ απ' τα ακροδεξιά κτήνη, είχε γίνει ένα αφιέρωμα στον χώρο του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου, όπου είχα απομαγνητοφωνήσει τον ρηξικέλευθο λόγο του Διστομίτη Στάθη Σταθά. Αξίζει να τον ξαναδιαβάσετε.
Επίσης πρέπει, αφού ξαναδώσω συγχαρητήρια, να πω ότι έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην ομάδα του facebook ''Δίστομο'' - μέσα στις πολλές προσωπικότητες που μας έχουν τιμήσει - και τον αδερφό του Αείμνηστου Αλέκου Παναγούλη, Στάθη Παναγούλη, που θα δούμε και στο video που έχω αναρτήσει, καθώς και την κόρη του Μέγιστου Μουσικοσυνθέτη - στοχαστή, Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη. ( Για τον Νότη Περγιάλη εδώ )
Όσοι θέλουν να έχουν μια καλή συλλογή με τραγούδια του αγώνα και του Πολυτεχνείου, δεν έχουν πάρα να κάνουν κλικ εδώ και να πάρουν ένα διπλό περιεκτικό cd






Δεν υπάρχουν σχόλια: