Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Οι υποτακτικοί, οι κομματάρχες και τα ανθρωπάκια....εξετέλεσαν το χρέος τους




Τέλος των εκδηλώσεων λοιπόν, και ας ξεκινήσω απ' τα κακώς κείμενα, που, αν μη τι άλλο, δείχνουν ασέβεια και απρέπεια στους σφαγιασθέντες Διστομίτες.
Μέσα στους επισήμους λοιπόν, μαζί με τα παπαδαριά ( που ο πιο αδύνατος ήταν 95 κιλά !!! ),
μέσα στα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που παρ 'όλη την πολυτέλειά τους έγερναν απ' το βάρος,
μας επισκέφτηκε και μας τίμησε - εγώ θα' λεγα τον τιμήσαμε- και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Εντάξει ως εκεί.
Το θέμα τι γίνεται με τους υποτακτικούς και τα ανθρωπάκια.
Ξαφνικά οι οργανωμένοι των δύο μεγάλων παρατάξεων, ξεχύθηκαν στο Δίστομο πίσω απ' τον Παπανδρέου και τους μπράβους του.
Οι γλώσσες είχαν πεταχτεί έξω και θύμιζαν σερπετά. Τι ανθρωπάκια....
Ύπο άλλες συνθήκες το Μαυσωλείο θα ήταν άδειο. "Έλα, μωρέ'', θα έλεγαν, ''ποιός ανεβαίνει τώρα εκεί πάνω; Καθημερινή κιόλας και μες τον ήλιο; ''. Σημειωτέον κάθε χρόνο μειώνεται η προσέλευση στον Ιερό χώρο του Μαυσωλείου.
Τώρα είδα κόσμο που δεν περίμενα, και μάλιστα από τα γύρω χωριά και μου έκανε εντύπωση.
Πρώην Κοινοτάρχες προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ που διάκεινται εχθρικά στο Δίστομο, τώρα ήταν στην κεντρική πλατεία μ' ένα πλαστό στημένο και εμετικό χαμόγελο.
Ωστόσο η συμπεριφορά του Παπανδρέου ήταν γλυκιά και πολιτισμένη φαινομενικά, γιατί ξέρει τι κομματόσκυλα και με τι κουλτούρα έχει στις κάθε περιφέρειες. Εμείς όμως ξέρουμε; Πολύ ψεύτικος. Ψεύτικοι όλοι τους!!
( Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου.)
Ο δε Δήμος έστησε στέγαστρο μέσα σε δυό μέρες για να μην βλάψει ο ήλιος τους πολιτικούς που ήρθαν μόνο και μόνο για να δεξιωθούν και για να κάνουν τις κομματικές τους συναλλαγές, την ώρα μάλιστα που γινόταν το προσκλητήριο των νεκρών, και ενώ οι τουαλέτες του κοινού ήταν κλειδωμένες, και κάδοι απορριμάτων δεν υπήρχαν.
Και ο λαός βέβαια του Διστόμου που ανέβηκε να τιμήσει τους νεκρούς του ήταν μέσα στο λιοπύρι, και ας είναι DNA τους οι σφαγιαθέντες.
Επίσης παραμέρισαν τους κάδους απορριμμάτων της κεντρικής οδού της 10ης Ιουνίου 1944, και τους στρίμωξαν σ' ένα παράδρομο για να μην πάθουν τίποτα οι ''εκλεκτοί''.
Και από αύριο; Πάλι σπασμένες λάμπες, μοναξιές και αποκαΐδια.
Τι ανθρωπάκια είστε τελικά!!!

Η φωτογραφία που έχω αναρτήσει είναι απ' το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2009. Φυσικά οι πολιτικοί είχαν χωνέψει το φαγητό τους και ετοιμάζονται να μας ξανάρθουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: