Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ως πότε πια τα 'ιδια και τα 'ιδια. Επιτέλους ας λύσει κάποιος αυτό το θέμα.











Εκεί που έλεγα να μην ασχοληθώ πάλι με παράπονα και ανικανότητες των αρχών ( Κλικ εδώ για να δείτε παλαιότερο άρθρο ), και να συνεχίσω με ιστορικά στοιχεία και προσωπικότητες του Διστόμου, κάτι έγινε πάλι και με αναστάτωσε.
Χωρίς να υπάρχει πινακίδα απαγορευτική που να λέει από το τάδε σημείο μέχρι εκείνο απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση, ''τρώω'' εγώ μάζι με άλλα τριάντα και πάνω άτομα, κλήση των 80 € , τη στιγμή κάτα την οποία η μόνη πινακίδα που δεν είναι ευδιάκριτη γιατί-ω τι γελοίο!!!!- είναι τοποθετημένη -όπως βλέπεται στη φώτο4- , σε τσιγκέλι κρεοπωλείου.
Παρ' όλα αυτά γράφει ότι μέχρι τις 21.00 απαγορεύεται. Οι κλήσεις όμως γράφτηκαν χτες βράδυ Κυριακής απο 22.30 μέχρι 23.00, έτσι ύπουλα και απροειδοποίητα.
  • Που υπάρχει πάρκινκ να παρκάρει ένας ξένος;
  • Γιατί δεν γράφουν όταν γίνεται συμφυρμός απ' την πολυκοσμία και στις ώρες που λέει η -( ο θεός να την κάνει)-πινακίδα;
  • Γιατί διώχνετε τον ξένο κόσμο που είχε έρθει χτες λόγω Κυριακής γραφοντάς τους, αφήνοντας άλλους που κάνουν παραπτώματα βαριά, όπως παρκάρισμα σε στροφή, κλείσιμο στενών και άλλα;
  • Γιατί δεν γράφεται κάθε μέρα, αν απαγορεύεται, αναρτώντας πινακίδες να καταλάβει ο κόσμος και να αδειάσει ο δρόμος ;
  • Γιατί τα μαγαζιά όποτε θέλουν φορτώνουν και ξεφορτώνουν και κλείνουν τον δρόμο με τελάρα; Εκεί δεν θέλει ωράριο;
Μήπως πρέπει να αναλάβουμε εμείς αφου είναι ανίκανοι οι των πραγμάτων ;
Α ξέχασα οι υπάλληλοι του ''Κυρίου'' Μυτιληναίου που έμεναν στα ξενοδοχεία του Διστόμου, αυτοί του φυσικού αερίου έφυγαν, οι οποίοι πάρκαραν κι αυτοί στο δρόμο. Τότε δεν άνοιγε ρουθούνι, τώρα που δεν είναι εδώ λοιπόν μπορούμε να ξαναρχίσουμε.
Το αυτοκίνητο στην δεύτερη φωτογραφία, είναι παρκαρισμένο στην στροφή της πλατείας και εμποδίζει την ορατότητα καθώς και τα μεγάλα οχήματα ΚΤΕΛ. Καμία κύρωση.
Στην εικόνα 2 ξεφορτώνουν σε μαγαζί σε ώρα αιχμής δίπλα στην πινακίδα που λέει απαγορεύεται η στάση και στάθμευση. Επίσης τίποτα.
Και η πιο βαριά παρανομία. Το αγροτικό ( εικόνα 3 ), κλέινει δρόμο και δεν μπορεί να βγει ούτε να μπει κανείς. Κι αν κάποιος έχει ανάγκη;


ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ....



Δεν υπάρχουν σχόλια: