Κυριακή, 6 Μαΐου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...Ο λαός τιμώρησε τα κτήνη τους προδότες μιζαδόρους δοσίλογους του δικομματισμού..Ανησυχία στην Ευρώπη. Θα συγκυβερνήσουν τα λαμόγια του Πασοκ και Ν.Δ;ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...Ο λαός τιμώρησε τα κτήνη τους προδότες μιζαδόρους δοσίλογους του δικομματισμού..Ανησυχία στην Ευρώπη. Θα συγκυβερνήσουν τα λαμόγια του Πασοκ και Ν.Δ;
Αν εξαιρέσει κανείς τα βολεμένα απολιθώματα συνταξιούχους και μή, η νεολαία, η ελπίδα της Ελλάδας, το αύριο της χώρας, τιμώρησε τα κτήνη που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας μας. Τα κτήνη του δικομματισμού που έλυναν και έδεναν, έπαιρναν μίζες, και όλα τα γνωστά. Ακόμη και η πράσινη υποτέλεια του Διστόμου, που από το 1981 και μετά, είχε χτίσει στο ιστορικό Δίστομο, δυνατό καθεστωτικό, φασιστικό γκέτο, περνάει πλέον στο μουσείο, και έρχεται πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ.
Τα άσχημα νέα είνα ότι τα ναζιστικά καρκινώματα, οι νοσταλγοί του σφαγέα Χίτλερ, έχουν πλέον δύναμη στη Βουλή. Ας ελπίσουμε ότι είναι μόνο ψήφοι αντίδρασης, και ότι είναι μικρά παιδιά που ίσως δεν γνωρίσουν τι εστί ναζισμός, διαφορετικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: