Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μια διευκρίνιση για την λάσπη που μας έριξαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με τις ψήφους στον νασισμό. Παρακαλώ πολύ διαδώστε το


Το Δίστομο, αγαπητοί δημοσιογράφοι, ανήκει στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας με το σχέδιο Καλλικράτης.
Έχει τρια διαμερίσματα.
Το διαμέρισμα Αράχωβας που η Χ.Α πήρε 148 ψήφους ΚΛΙΚ ΕΔΩ .
Το διαμερισμα Αντίκυρας που επίσης 108 ψήφους ΚΛΙΚ ΕΔΩ,
Και το διαμέρισμα Διστόμου που πήρε 79 ψήφους  ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Το διαμέρισμα Διστόμου εχει το Στείρι που είναι τα δύο από τα έξι εκλογικά του τμήματα .Εκεί πήρε 34 ψήφους που πρέπει να αφαιρεθούν από τις 79 . Επίσης το Δίστομο στα υπόλοιπα εκλογικά του κέντρα, έχει τους οικισμούς της Παραλίας Διστόμου, οπότε οι 79 ψήφοι μοιράζονται στα μέρη αυτά.
Εδώ δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός, γιατί Δίστομο και Παραλία έχουν ίδια εκλογικά κέντρα.
Οπότε οι αμίγώς Διστομίτες δεν ξεπέρασαν τις 20 ψήφους. Άλλο λοιπόν 20, άλλο 335 που έγραψαν τα Αθηναϊκα sites αβασάνιστα και που είναι το σύνολο του καλλικρατικού Δήμου.
Είναι ένας ολόκληρος Δήμος με μεγάλα χωριά.....Παρόλα αυτά....Δεν υπάρχει δικαιολογία.
Έστω κι ένας να ψήφισε άπο Δίστομο Χ.Α, είναι απαράδεκτος.
Άλλα ας αναλογιστούμε ποιός ευθύνεται γι αυτήν την κατάντια

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Θεμη! Ηρθε η διευκρινηση γιατι μας ζαλισανε με την
παραπληροφορηρση.επειδη ψηφησαν καμια 10αρια πιτσιρικια 1-2 παρισακτες οικογενειες και τα καυαλλοιπα τησ τοτε εποχης δεν τα χρεωνομαστε ολοι μας.

Κώστας Δίστομο είπε...

ναι αλλα καντε κατι και σεις..ολα ο Θεμης; Που δεν νομιζω να ειναι του Θεμη το σαιτ, αλλα ολων......κανεις αλλος δεν μπορουσε να γραψει δελτιο τυπου; αντε ρε

Ανώνυμος είπε...

8emi sou stelnws 2 links na deis k an 8es na anarthseis me na dei o kosmos tou vouleutes ton nazi

http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html


http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

Admin - Αμβρόσσιος είπε...

Ποιοόςθεμης ρε παιδι ..ο Θεμης εχει αποσυρθει απο το blog εδω και ενα μηνα....ειμαστε τεσσερις αλλοι ανωνυμοι τωρα...αλλαξαν τα πραγματα

PANOS είπε...

Το καλοκαίρι η θεατρική ομάδα του Αιτωλικού της οποίας είμαι μέλος συμμετείχε στο Α' φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου του Διστόμου.Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το Δίστομο.Συνήθως δεν κλαίω .Όχι γιατί είμαι σκληρός αλλά γιατι ειμαι εξοικειωμένος με το θάνατο μια και στο οικογενειακό μου περιβάλλον τον έχω ζήσει αρκετές φορές Τα παιδιά της θεατροφρένειας μας ξενάγησαν στο μουσείο Θυμάτων ναζισμού όπου παρακολουθήσαμε την προβολή του ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματα των ναζί στο Δίστομο. Είμαι σίγουρος πως όποιος ψήφισε χρυσή αυγή είναι ανιστόρητος.Περάστε τον από αυτή την κολυμβήθρα μπας και εξαγνισθεί .

Κ. είπε...

Κάπου διάβασα "Όταν ένας λαός έχει τραβήξει τόσα πολλά και βάζει την χ.α. στη Βουλή, τότε σίγουρα νικητής των εκλογών είναι η έλλειψη παιδείας". Ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για τον τόπο μας... ανισόρροποι

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δε νομίζω ότι χρειάζεται να απολογίστε για αυτές τις ψήφους, η άνοδος του φασισμού είναι φαινόμενο της εποχής για το οποίο είναι υπεύθυνες οι μεγάλες δυνάμεις του τόπου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΜΜΕ) που συνέβαλλαν να εκφασιστεί συνολικά η πολιτική. Λογικό είναι αυτή η κατάσταση να συμπαρασύρει κόσμο από κάθε κοινωνική ομάδα και περιοχή. Επιπλέον τα δημοσιεύματα (έτσι όπως το εξέλαβα σαν αναγνώστης) δεν έχουν σκοπό να διαβάλουν τους κατοίκους του Διστόμου αλλά να δείξουν τις φοβερές αντιφάσεις που επικρατούν αυτή την περίοδο.
Αλλά ξανακάντε μια περιοδεία την περιοχή με τα απαραίτητα ντοκυμαντέρ μπας και το μετανοιώσει και νοιώσει άσχημα κανείς από αυτούς που ψήφισαν τους ναζί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sDKXkZjp58o

Θάνος είπε...

Έστω και 1 ψήφος να βρέθηκε στην Κάλπη, είναι απόλυτα κατακριτέα. Ανεπίτρεπτο.