Για ...μπάνιο έριξε στην θάλασσα τον ...καναπέ του κάποιος ασυνείδητος, -πιθανότατα - κάτοικος της Παραλίας Διστόμου.
Κάποιος γείτονας υπέθεσε αρχικά ότι πιθανόν να ήταν παιδιά οι δράστες της απαράδεκτης αυτής κίνησης, αλλά με ωριμότερη σκέψη αυτό αποκλείστηκε διότι κοντά δεν υπάρχουν οικογένειες με παιδιά και επιπλέον αν το είχαν μεταφέρει από πιο μακρινή γειτονιά, θα χρειάζονταν παρέα 2-3 ατόμων και κάποιος θα τους είχε δει.
Έτσι όσοι είδαν χθες το πρωί τον καναπέ να ''δροσίζεται'', υποθέτουν βασίμως ότι μάλλον μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο και ρίχτηκε στην θάλασσα - στο σημείο όπου ήταν παλιά η Σκάλα Φορτώσεως Βωξίτη του Γεωργίου Μπάρλου στα καράβια, πριν γίνει το εργοστάσιο Αλουμινίου.
Πάντως ευρέως συζητιόταν χθες το απόγευμα από περιπατητές και γείτονες μια φήμη - που δεν έχει επιβεβαιωθεί - ότι όργανα Ασφαλείας πήραν ( ή θα πάρουν σήμερα) δακτυλικά αποτυπώματα από τον καναπέ για να κοπούν μια και καλή ''κ@λοι'', όπως ειπώθηκε...Μακάρι να είναι αλήθεια και να βρεθούν έτσι οι δράστες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου