Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

3.000 χλμ κατά του Ναζισμού: Από την Γερμανία στο Δίστομο - Άρθρο από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ που ΔΕΝ κυκλοφόρησε


3.000 χλμ κατά του Ναζισμού: Από την Γερμανία στο Δίστομο - και συνεχίζει ο Μακ Νήλ!
Αυτή είναι η ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'' που ΔΕΝ κυκλοφόρησε - παρά μόνο ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εργαζόμενους (το γιατί παρακάτω).
Στην σελίδα 14 υπάρχει μια ολοσελιδη συνεντευξη του αμερικανο-γερμανου συγγραφέα καθηγητή Στεφαν Μακ Νηλ που πορευεται με τα πόδια κατά του Ναζισμού και για την αποκατασταση των θυμάτων του της περιόδου1940-44 από την Δρεσδη , στο Λιντετσε και α΄π εκει στο Δίσρομο. Συνεχίζει - με δυσκολίες - σε όλα τα Μαρτυρικά χωρια, μετα θα πάεει για ένα μεγαλο οδοιπορικο στην Κρήτη.''Ειμαι αισιόδοξος.
Πιστευω ότι θα καταφερουμε να παρουμε τα χρήματα από την Αγκελα Μερκελ'' λέει στην συνάδελφο Γεωργία Δάμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις.''Συγκεντρώνω στοιχεία για περισσότερα από 100 σημεία, 2.000 χωριά καταστράφηκαν , 450.000 Ελληνες πέθαναν από την πείνα. Εβδομήντα χρόνια αργότερα η Μέρκελ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να ζητήσει συγνώμη για όσα υπέστη ο ελληνικός λαό''-λέει μεταξύ άλλων.Για το οδοιπορικό του ο συγγραφέας -ακτιβιστής ζητά βοήθεια για να το συνεχίσει (δείτε F/B Stephan D. Mc Neal).Για να διαβάσετε την συγκλονιστική συνέντευξη κάντε κλικ στο δείκτη και μετά με τον σελιδοδείκτη( =>) φτάστε στην σελίδα 14.

3.000 χλμ κατά του Ναζισμού: Από την Γερμανία στο Δίστομο - και συνεχίζει ο Μακ Νήλ!
Αυτή είναι η ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'' που ΔΕΝ κυκλοφόρησε - παρά μόνο ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εργαζόμενους (το γιατί παρακάτω).
Στην σελίδα 14 υπάρχει μια ολοσελιδη συνεντευξη του αμερικανο-γερμανου συγγραφέα καθηγητή Στεφαν Μακ Νηλ που πορευεται με τα πόδια κατά του Ναζισμού και για την αποκατασταση των θυμάτων του της περιόδου1940-44 από την Δρεσδη , στο Λιντετσε και α΄π εκει στο Δίσρομο. Συνεχίζει - με δυσκολίες - σε όλα τα Μαρτυρικά χωρια, μετα θα πάεει για ένα μεγαλο οδοιπορικο στην Κρήτη.''Ειμαι αισιόδοξος. Πιστευω ότι θα καταφερουμε να παρουμε τα χρήματα από την Αγκελα Μερκελ'' λέει στην συνάδελφο Γεωργία Δάμα για τις γερμανικές αποζημιώσεις.''Συγκεντρώνω στοιχεία για περισσότερα από 100 σημεία, 2.000 χωριά καταστράφηκαν , 450.000 Ελληνες πέθαναν από την πείνα. Εβδομήντα χρόνια αργότερα η Μέρκελ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να ζητήσει συγνώμη για όσα υπέστη ο ελληνικός λαό''-λέει μεταξύ άλλων.Για το οδοιπορικό του ο συγγραφέας -ακτιβιστής ζητά βοήθεια για να το συνεχίσει (δείτε F/B Stephan D. Mc Neal).Για να διαβάσετε την συγκλονιστική συνέντευξη κάντε κλικ στο δείκτη και μετά με τον σελιδοδείκτη( =>) φτάστε στην σελίδα 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια: