Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Η ...''ΖΕΣΤΗ '' ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ


Τρίτη και καλύτερη αλλά και η πιο...ζεστή - παρά τον αέρα- η Γιορτή του Δένδρου μας, που φωταγωγήθηκε χθες μπροστά στο Δημαρχείο, στο Δίστομο, για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Πιο ζεστή, όχι μόνο από την ζεστή ...σοκολάτα για τους μικρούς και το ζεστό...κρασί - σε ειδική συνταγή- για τους μεγάλους που πρόσφερε ο Πολιτισμικός Σύλλογος Διστόμου, αλλά και για το κέφι που πρόσφεραν όλοι όσοι ήρθαν και συμμετείχαν.
Γιατί εκτός από τους μικρούς και μεγάλους που γέμισαν τον χώρο, φέτος είχαμε και πολλούς νέους εθελοντές, άντρες και γυναίκες, που συνέδραμαν τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου.
Μέχρι και εθελοντή ...Αϊ Βασίλη είχαμε που υποδέχθηκε στο ...καλύβι του, έναν προς έναν και μια προς μια όλους,τους μικρούς και τις μικρές κατοίκους του Διστόμου, προσφέροντας - μαζί με τα χο!,χο!,χο!- και δώρο την κούπα για την σοκολάτα!
Το κέφι κορύφωσαν ο Θάνος Κουνούκλας και η Αστερία Σιδέρη -Τσάμη με τα ωραία τους τραγούδια, ενώ έκπληξη μας,επιφύλαξε και ο Γιώργος Σταθάς που είπε α καπέλα "το Πουκάμισο το Θαλασσί".
Τα πιτσιρίκια χόρεψαν πολύ όμορφα όλα μαζί - φιντανάκια για το χορευτικό μας.
Τέλειος και ο ήχος από το Νέο Ηχητικό Συγκρότημα που προμηθεύτηκε ο Σύλλογος, στο πλαίσιο ενίσχυσης του εξοπλισμού του.
Για να μεταφέρουμε πλήρως την εικόνα να προσθέσουμε ότι την εκδήλωση χαιρέτησαν και ευχήθηκαν ''καλές γιορτές'', ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχοβας, Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς, αρωγός της εκδήλωσης -ως Δήμος- και φυσικά η Πρόεδρος του Συλλόγου Μίνα Κώτσου.
Και φυσικά να πούμε και από εδώ, ευχαριστίες στους χορηγούς μας!

Καλές Γιορτές σε όλους! Ευτυχισμένο το νέο έτος 2020! Υγεία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: