Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ανοιχτή Επιστολή της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Χριστίνας Σταμούλη, προς όλους τους Διστομίτες


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ.
Το Δίστομο ξεκίνησε και ολοκλήρωσε έναν πολυετή δικαστικό αγώνα εντός και εκτός Ελλάδος, εναντίον της παντοδύναμης Γερμανίας
Το Δίστομο εκπροσωπήθηκε στον πολυετή αυτόν αγώνα του από τον Νομάρχη Βοιωτίας και στη συνέχεια από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος. 
Ρωτήστε όλους όσοι πήραν την εντολή σας και σας εκπροσώπησαν μετά τον Γιάννη Σταμούλη να σας πουν, τι έκαναν.
Θέλω και εγώ να μάθω!
Το Δίστομο είναι η μοναδική Μαρτυρική Πόλη της Ελλάδας που έχει, σήμερα, στα χέρια της μια αμετάκλητη δικαστική απόφαση, η οποία πρόσφατα απέκτησε εκτελεστότητα στην Ιταλία. 
Η «ιστορική» αυτή απόφαση είναι το όπλο μας.

Με αυτό έχουμε σήμερα την ευκαιρία να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε για να οδηγήσουμε τη Γερμανία στην υλοποίηση της υποχρέωσής της απέναντι στο Δίστομο.
Με αυτό έχουμε σήμερα την ευκαιρία να απαιτήσουμε την «έμπρακτη συγγνώμη» της δίκαιης συμφωνίας και να απορρίψουμε τη «σκέτη συγγνώμη» των γερμανικών ταμείων και των ιδρυμάτων.
Ένα όπλο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Διεκδικώ τον θεσμικό εκείνο ρόλο, μέσω του οποίου, η σφαιρική γνώση που διαθέτω, πάνω στο θέμα αυτό, θα μετατραπεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε την άγονη αντιπαράθεση και να επικεντρωθούμε στο πώς η «ιστορική απόφαση»  του Διστόμου θα γίνει η «ιστορική συμφωνία» του Διστόμου.
Αυτόν το στόχο δεν μπορεί να τον πετύχει κανένας μόνος του.
Προς αυτό τον στόχο θέλω να δουλέψουμε όλοι μαζί.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι. ΣΤΑΜΟΥΛΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: