Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια Επιστολή της ''Εκκίνησης Πολιτών Διστόμου & Παραλίας''




Με αφορμή την είδηση που ήρθε στο προσκήνιο, πολύ νωρίς τον Ιανουάριο, πως μπορεί μια ομάδα δημοτών να κατέβει στις εκλογές, διεκδικώντας την συμμετοχή της στον θεσμικό ρόλο του κοινοτικού συμβουλίου, η ομάδα μας ξεκίνησε άμεσα τις ανοιχτές συνελεύσεις και τις διεργασίες, ώστε να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να ενημερώσει όλους τους δημότες του Διστόμου για τις θέσεις ,τις ιδέες και τις προθέσεις της.
Με πολλές συναντήσεις τους μήνες που ακολούθησαν, την σημαντική προσέλευση και αποδοχή από τον ευρύτερο πληθυσμό του τόπου μας και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση βιβλίου των κυρίων Κολέμπα και Μπίλλα, σχετικά με την αυτοοργάνωση, τον εθελοντισμό και τον κοινοτισμό, φτάσαμε μέχρι τα μέσα Απρίλη και στην τελική μορφή του ψηφοδελτίου της ομάδας που θα κατέβαινε στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Ένα ψηφοδέλτιο που προέκυψε από πρόσωπα που κατέθεσαν την υποψηφιότητα τους με σκοπό να δραστηριοποιηθούν πραγματικά σε περίπτωση εκλογής τους και όχι απλά συμπληρωματικά ή για συγκομιδή ψήφων.
Ο προεκλογικός αγώνας της ομάδας έγινε με απόλυτη αξιοπρέπεια, διαφάνεια και την εκ του σύνεγγυς επικοινωνία με τον κόσμο στον δρόμο, στην αγορά, στις γειτονιές.
Έχοντας αποφασίσει πως, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει και να δραστηριοποιείται, φτάσαμε στην ημέρα των εκλογών.
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αυτούς που μας προτίμησαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτή την πρώτη μας επαφή με την εκλογική διαδικασία.
Η ομάδα μας κατάφερε να εκλέξει στο κοινοτικό συμβούλιο 3 από τις συνολικά 7 έδρες που το απαρτίζουν, γεγονός που μας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά και τεράστια ευθύνη, για την επόμενη των εκλογών και τα χρόνια που έπονται.
Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους αιρετούς των συμβουλίων, καθώς και με όλους τους δημότες, για να ενισχύσουμε την πεποίθηση μας πως η συνεργασία και η ομαδικότητα είναι εκείνα τα στοιχεία που θα φέρουν λύσεις και αλλαγές.
Σε αυτή την προσπάθειά μας
σάς θέλουμε όλους δίπλα μας...
Από σήμερα κιόλας...
Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: