Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Όμορφα,από καρδιάς,χριστουγεννιάτικα δώρα στο ΒAZAAR και στο eshop της ΦΛΟΓΑΣ



Με πολλή - πολλή αγάπη τα μέλη και οι εθελοντές της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, που μεταξύ άλλων διατηρεί και πολλούς Ξενώνες για τα παιδιά που βρίσκονται σε θεραπεία στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας, φτιάξανε και φέτος μικρά δωράκια για τα Χριστούγεννα και τα διαθέτουν για ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου.
Τα όμορφα δωράκια (φωτό) τα έφτιαξαν εθελόντριες κάθε ηλικίας, χωρίς προηγούμενη σχετική ειδική εμπειρία, με μόνη έμπνευση και αμοιβή την αγάπη σε αυτό που κάνουν.
Πρόκειται για δημιουργίες πρωτότυπες, με φαντασία και γούστο.
'' Το μυαλό σχεδιάζει, τα χέρια και η καρδιά αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα και όλα τα σκεπάζει η αγάπη στο παιδί που αγωνίζεται για τη ζωή και την υγεία του.Και δεν ξεχνάμε τη συσκευασία !! Για μας, η συσκευασία είναι η πρώτη χαρά και η πρώτη εικόνα του δώρου !!'', μας πληροφορούν. Και  περιγράφουν τις δημιουργίες τους:
-Όμορφα, μικρά γιορτινά πραγματάκια, μηνύματα αγάπης από σας για αυτούς που αγαπάτε.
-Μικρές κατασκευές φτιαγμένες με όρεξη και ενθουσιασμό από όλους εμάς.
-Κάθε κόμπος και μια ευχή, κάθε βελονιά και μια ελπίδα, κάθε χέρι εθελοντή που δούλεψε και μια πόρτα στο φωςπαπα,
Όλα αυτά , φτιαγμένα με αγάπη και ευαισθησία, μπορειτε να τα βρείτε είτε μέσω του eshop της ΦΛΟΓΑΣ (http://eshop.floga.org.gr/) είτε στο τριήμερο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR της ΦΛΟΓΑΣ που ξεκινά στις 15 και ολοκληρώνεται στις 17 Δεκεμβρίου στα Γραφεία της Φλόγας, Αιγίου 9 Γουδή ΑΘΗΝΑ (Τηλ. 21 0748 1711). Ώρες λειτουργίας 11 π.μ. έως 6 μ.μ.
Και η ευχή τους, ευχή μας:

''Αυτή η χρονιά να φέρει καλή υγεία σε όλο τον κόσμο και σε μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: