Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚ Βελούχι-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ Διστόμου 0-3

Με ήττα μέσα στην έδρα του με 0-3 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΚ.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/12) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής και τον παρακολούθησαν περίπου 70 θεατές.
Το Βελούχι του Γιάννη Φλωράκη βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μετά από αδράνεια στην άμυνα με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να κλείνει στο 0-1. Στην επανάληψη οι Ευρυτάνες δέχτηκαν άλλα 2 τέρματα, χάνοντας μοναδική στιγμή 63΄ με τον Γιάννη Κακκάβα,  που σημάδεψε το δοκάρι να μειώσουν προσωρινά στο 1-2.
Ο Αμβρυσσέας Διστόμου του Μίκι Τσίρκοβιτς (Έκανε ντεμπούτο στον πάγκο) πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι και απομακρύνθηκε από την ζώνη της παραμονής. Ο Βραζιλιάνος Μάρκος Πάουλο Ντος Σάντος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο πρώτο μέρος, με τους Ραφαήλ Σούκια και Παναγιώτη Μανιδάκη να «γράφουν» στην επανάληψη το τελικό 0-3. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο 88΄ ο αμυντικός Ηλίας Μεταλλινός.
Την επόμενη (14η) αγωνιστική ο ΑΠΟΚ θα αγωνιστεί στις (7/1) στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ το Δίστομο θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Διγενή Νεοχωρίου. 
Ο Αμβρυσσέας έφτασε τους 20 βαθμούς και είναι στην 5η θέση(+4 από την γραμμή «σωτηρίας»), ενώ ο ΑΠΟΚ παρέμεινε τελευταίος στους 6.

Γύρω στους 70
Η αναμέτρηση έγινε κάτω από αρκετό κρύο διαστήματα βροχόπτωσης και παρουσία περίπου 70 θεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: