Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Αιφνιδιασμός και πρώτη ήττα στην φυσική έδρα
Η ομάδα του Διστόμου δέχθηκε από τον Γ.Σ. Αλμυρού μόλις στο 2' το 0-1 και στο 16’ το 0-2 και έτσι υποχρεώθηκε στην πρώτη ήττα στην κατηγορία στην φυσική της έδρα 
Το γκολ που πέτυχε ο Νάκας, με αρκετή βοήθεια και από την τύχη, μόλις στο δεύτερο λεπτό έκοψε τα πόδια των παιχτών του Αμβρυσσέα στο παιχνίδι που έδωσαν στην έδρα τους με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού και σε μεγάλο βαθμό έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι γέμισαν άγχος ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο ελεύθερα και στο 16’ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κοντοβά με πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Ντέντσεβ μετά από τις κόντρες και έτσι τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για αυτούς.
Η ομάδα του Διστόμου στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να πετύχει το γκολ που θα την ξανάβαζε στην διεκδίκηση του αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Γ’ Εθνική, στην φυσική της έδρα.
Οι άνθρωποι του Αμβρυσσέα, όμως, έχουν πολλά παράπονα από την εν γένει διαιτησία του Τηλέμαχου Καλανζή.
Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 71’ όταν ο διαιτητής από τον Σύνδεσμο Αθηνών στην ανατροπή του Χίσι αρχικά έδειξε «παίζεται» ενώ ο α’ βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας παράβαση.
Τελικά, ο κ. Καλανζής έδωσε φάουλ εκτός περιοχής που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, αλλά...

Το παιχνίδι ήταν για την 12η αγωνιστική του Δ’ όμιλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μπότσης (62’ Μαργαρίτης), Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Βαγγελή, Ντος Σάντος (59’ Κωνσταντίνου), Χίσι (89’ Κυπραίος), Κωστούλας, Σουκιας, Μανιδάκης.
Γ.Σ. Αλμυρού (Κώστας Σταματίου): Σταυράκης – Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Αλεξανδρής, Σαββίδης (82’ Κυριακος), Κιπτιου (86’ Κωτσιαρίδης), Στουρνάρας, Φλίγκος, Νάκας, Κοντοβάς (65’ Θωμαϊδης).
Βοηθοί του κ. Καλανζή ήταν ο Νίκος Κοκαρίδας (Α’) και ο Αγγελος Κολλιάκος, αμφότεροι, επίσης από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.
Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Καλιακούδας Χρήστος από τον Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: