Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Επιμελητήριο Βοιωτίας - «Προβολή της Βοιωτίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Προβολή της Βοιωτίας»
 Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας ολοκλήρωσε μια εκδοτική προσπάθεια με στόχο την προβολή της Βοιωτίας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του επενδυτικού σχεδίου του  Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με τίτλο «ΒΟΙΩΤΙΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ», ενταγμένου στο Τοπικό Πρόγραμμα Προσέγγισης LEADER,  υλοποιήσαμε και υλοποιούμε μια σειρά ενεργειών για την ανάδειξη της Βοιωτίας.
Ανάμεσα τους και οι κάτωθι εκδόσεις και ντοκιμαντέρ.
Α. «Βοιωτία-Τόπος Ιστορικός», έγχρωμος οδηγός, ο οποίος αναφέρεται στα πλούσια μνημεία της κλασικής αρχαιότητας στην Βοιωτία, για τα οποία πολλά μπορούν και πρέπει να γίνουν ακόμη, για την ανάδειξη και αξιοποίηση τους.
Ο οδηγός είναι αναρτημένος στην διαδικτυακή πύλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας: http://www.viotiachamber.gr/viotiaimages/ArxaiologikoFULL_F-1611205140.pdf

Β. «Η Βυζαντινή Βοιωτία», έγχρωμος οδηγός, ο οποίος αναφέρεται στην Βυζαντινή Βοιωτία, καταγράφει τα μοναστήρια της και τις παλαιοχριστιανικές εκκλησίες της. Στόχος του είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον για τα μοναδικά μνημεία της βυζαντινής περιόδου στον τόπο μας.
Τον οδηγό θα τον βρείτε στο portal του Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα στο link: http://www.viotiachamber.gr/viotiaimages/ByzantinaFINAL_F261555976.pdf
Γ. «Βοιωτία-Η Γη και ο Πολιτισμός της», αυτός ο οδηγός αναδεικνύει την καθοριστική σύνδεση της παραγωγής με την ευημερία και τον πολιτισμό ενός τόπου, αναδεικνύει την γη, το νερό, τα προϊόντα και τους ανθρώπους της Βοιωτίας. Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το link: http://www.viotiachamber.gr/viotiaimages/AgrotikiKlironomiaFINAL_F-1648834291.pdf
Δ. «Βοιωτία», ένα ολιγόλεπτο, συνοπτικό και συνάμα πλήρες ντοκιμαντέρ για την τουριστική προβολή της Βοιωτιας.
Μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στο https://youtu.be/nzwhNaIYQsE
Ε. «στη Βοιωτία», τρίπτυχο έντυπο προβολής του τόπου μας. Θα το δείτε στο http://www.viotiachamber.gr/viotiaimages/TriptyxoFINAL_F-80219571.pdf
Το Επιμελητηριο Βοιωτιας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους συντελεστές και παραγωγούς του έργου για την εξαίρετη εργασία τους.
Οπωσδήποτε, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών & Λεβαδείας, Γεώργιο, την κα Δήμαρχο και τους κους Δημάρχους της Βοιωτίας για την πολύτιμη συμβολή τους  καθώς βέβαια και την «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ».
Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι η μουσική που πλαισιώνει το ντοκιμαντέρ αποτελεί δημιούργημα και προσφορά του συναδέλφου μας και μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Ηλία Μάστορη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Ευάγγελος Φουντάς
Διοικητικός  Προϊστάμενος Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Λ. Κουτσοπετάλου1, Λιβαδειά, Τ.Κ. 32100
Τηλ.22610-28281, fax: 22610-21347

http: //www.viotiachamber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: