Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

''Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμ;'' - Σήμερα απ' την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης


Πέμπτη ημέρα του φεστιβάλ μας και σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου διαγωνίζεται η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης με το έργο της Λίλιαν Δημητρακόπουλου "Ποιος Σκότωσε Τον Ουίλλιαμ" σε σκηνοθεσία Μανου Μανιά.
Λίγα λόγια για το έργο
Το έργο είναι μια κωμωδία -παρωδία του πασίγνωστου έργου Ρωμαίος και Ιουλιέτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ αλλά – σύμφωνα με το έργο- με έναν θίασο άλλα ντ’ άλλων !!!!
Ένας μεθυσμένος σκηνοθέτης που εισβάλει μέσα στην σκηνή ενώ το έργο παίζεται , μια «μικρή» Ιουλιέτα 45 χρονών ,ένας Ρωμαίος που ξεχνάει τα λόγια του, ένας ηθοποιός για 5 ρόλους ,σκηνικά να γκρεμίζονται, ένας ανήσυχος σκύλος και άλλα πολλά σας υπόσχονται ότι θα σας καταπλήξουν ευχάριστα!
Μία πωλήτρια καλλυντικών, ένας αδέξιος μάστορας, μία δευτεροκλασάτη ηθοποιός, ένας φαντασμένος γόης, μια οξύθυμη αναρχική και ένας αγαθός γίγαντας αποτελούν το καστ όπου υπό τον ρυθμό ενός ανίδεου DJ κινούνται ανάμεσα σε ένα ετοιμόρροπο σκηνικό.Θα καταφέρει ο ανισόρροπος σκηνοθέτης να σώσει τα προσχήματα ή όλα τα παραπάνω θα μετατρέψουν την πιο θλιβερή ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ σε μία καταστροφική παράσταση;
Η παράσταση ξεκινάει στις 21:00 πάντα στο αμφιθέατρο Μαυσωλείου Διστόμου.
Σημειώνουμε πως σε περίπτωση βροχής,η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο "Απόλλων" στην Παραλία Διστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: