Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Αίτημα προς τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας με θέμα “Άνοδος του Αμβρυσσέα στη Γ’ Εθνική και υποδομές”

Δίστομο, 2 Μαΐου 2017

Κε Δήμαρχε,
Χαμόγελα και πανηγυρισμοί κυριάρχησαν στο Δίστομο τις προηγούμενες μέρες με την, σε όλους μας γνωστή, ανάδειξη του Αμβρυσσέα, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Διστόμου, σε πρωταθλητή Βοιωτίας και την πανάξια άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, από τη νέα σαιζόν.
Η συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Διστόμου, ενός, μικρού τόπου αλλά με πολύ μεγάλη ιστορία λόγω της Σφαγής από τους Γερμανούς το 1944 και τους αγώνες για δικαίωση και αποζημίωση, στην Γ' Εθνική Κατηγορία, προκάλεσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και πέραν της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας. Σε συνεντεύξεις, συζητήσεις και αφιερώματα στα έντυπα, ηλεκτρονικά τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ανέδειξε ένα σημαντικό αίτημα προς την Πολιτεία.

Το αίτημα του συλλόγου, όπως διατυπώθηκε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα έντυπα μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, είναι να έχει τη δυνατότητα ο Αμβρυσσέας την επόμενη σαιζόν να παίξει στη φυσική του έδρα, στο Δίστομο, καθώς η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική απαιτεί αυστηρότερες προδιαγραφές υποδομών. Το αίτημα αυτό απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα της συντεταγμένης πολιτείας, καθώς και σε όλους τους κατοίκους του Διστόμου και της ευρύτερης περιοχής.
Η Πολιτεία, ο Δήμος μας, η Περιφέρεια, κατά την άποψή μας, πρέπει να βοηθήσουν ώστε το γήπεδο της ομάδας, όντας δημοτικό, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις που θα απαιτηθούν, να αποκτήσει όλες εκείνες τις απαραίτητες προδιαγραφές της ΕΠΟ, ώστε να καταστεί ασφαλές και ικανό για τη διεξαγωγή των αγώνων Γ’ Εθνικής.

Κε Δήμαρχε,
Για όλους τους παραπάνω λόγους, ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ζητάμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει ως θέμα της ημερήσιας διάταξης η λήψη αποφάσεων για να καταστεί το γήπεδο του Διστόμου γήπεδο προδιαγραφών Γ’ Εθνικής.

Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Ζήσης Λουκάς
Καστρίτης Ευστάθιος
Μπέλλος Θεόδωρος
Οικονόμου Τάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: