Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Συγχαρητήρια επιστολή Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας για την άνοδο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στην Γ’ Εθνική κατηγορία

Δίστομο, 2 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Αμβρυσσέα, την ποδοσφαιρική ομάδα του μαρτυρικού Διστόμου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.
Ο Αμβρυσσέας, με μια πραγματικά εντυπωσιακή πορεία, κατάφερε να πετύχει το σκοπό του και να “ανεβάσει” το ίδιο το Δίστομο και στον αθλητικό χάρτη της χώρας μας.
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους, στους παίχτες, στον προπονητή, στη διοίκηση, στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς και σε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή.

Μέσα από την επιτυχία αυτή, και ως απόρροια της ανόδου στη Γ’ Εθνική, αναδεικνύονται και οι αδυναμίες - ελλείψεις του γηπέδου, οι οποίες χρειάζεται να αρθούν και να διορθωθούν, ώστε ο Αμβρυσσέας να έχει τη φυσική του έδρα στο ίδιο το Δίστομο.
Ως δημοτικοί Σύμβουλοι, με τη δήλωσή μας αυτή, φέρνουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις περαιτέρω ενέργειές του, ώστε το δημοτικό γήπεδο να καταστεί κατάλληλο για τις δραστηριότητες της τοπικής ομάδας για τους αγώνες της Γ’ Εθνικής.

Οι Δημοτικού Σύμβουλοι
Ζήσης Λουκάς
Καστρίτης Στάθης
Μπέλλος Θεόδωρος
Οικονόμου Τάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: