Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

''ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'' ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ! -ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΗΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ''ΕΡΑ ΣΠΟΡ''.


Αίτημα προς την Πολιτεία για ενίσχυση των υποδομών του Δημοτικού Γηπέδου Διστόμου, ώστε η ομάδα της Μαρτυρικής κωμόπολης ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ να μπορεί να παιζει στην φυσική της έδρα τωρα που ανέβηκε στην Γ' Έθνική, έθεσε ο Πρόεδρος της ομάδας κ Ηλίας Καβαλαγιός, σε συνέντευξη του στην φιλόξενη συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 και στην εκπομπή ''Πρωινοί Μπαλαδόροι''.
Ο κ Καβαλαγιός εκφράζοντας τα αισθήματα των φιλάθλων του Διστόμου αλλά και των πολλών φίλων που έχει ο Αμβρυσσέας ευρύτερα, σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα,τόνισε ότι η Πολιτεία πρέπει να βοηθήσει άμεσα ώστε οι φίλαθλοι και των άλλων ομάδων απ΄όλη την Ελλάδα που θα παίζουν με τον Αμβρυσσέα, να έρχονται και να βλέπουν αυτόν τον Μαρτυρικό τόπο και ο αγώνας να μην γίνεται 15 και 25 χιλιόμετρα μακριά. 
Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πάνε μαζί, θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος των άλλων ομάδων που θα παίζουμε μαζί να γνωρίσει στο Δίστομο και το Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού με ό,τι συμβολίζει, ανέφερε από την πλευρά του και ο φίλαθλος της ομάδας, δημοσιογράφος  κ Λουκάς Δημάκας.



Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής ο κ Καβαλαγιός είπε ότι απαιτούνται περίπου 120.000 για να γίνει το γηπεδο με προδιαγραφές Γ' Εθνικής .
Ο κ Δημάκας τόνισε ότι το γηπεδο, που τωρα έχει διατεθεί στον Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, ήταν παλιότερο ιδιοκτησία της ομάδας και είχε φτιαχτεί με προσφορές των Διστομιτών της Αμερικής και προσωπική εργασία και βοήθεια πολλών κατοίκων και επαγγελματιών.
Είμαστε ένας Σύλλογος στον οποίο συμβάλλουν όλοι οι κάτοικοι, τα μέλη της διοίκησης, αλλά πλέον η κρίση έχει χτυπήσει όλες τις οικογένειες όλες τiς πόρτες, είπε ο κ Καβαλαγιός που τόνισε ότι η πολιτεία , με όλες τις μορφές, πρέπει να βοηθήσει στις υποδομές.
Στην συνέντευξη ακούγονται πολλά στοιχεία από την ιστορία της νεόκοπης ομάδας της Γ Εθνικής , για τα σχέδια της για το μέλλον αλλά και τη φιέστα ανόδου και τις άλλες δραστηριότητες - αθλητικές και κοινωνικές - που κάνει..
Εδω όλη η 25λεπτη συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 FM:

http://amvrisseasfc.blogspot.gr/2017/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: