Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΔΙΣΤΟΜΟ : Χαμόγελα για την Γ' Εθνική, αλλά και αίτημα για σωστές υποδομές στο γήπεδο (βίντεο)

Θέλουμε να υψώσουμε την σημαία του ''Αμβρυσσέα'' Διστόμου και έξω από από όρια της Βοιωτίας, τόνισε σε δηλώσεις στο τηλεοπτικό κανάλι ''Ε'' ο Πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του Μαρτυρικού Διστόμου κ Ηλίας Καβαλαγιός  με την ευκαιρία της ανόδου της Ομάδας στην Γ' Εθνική.
Η συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας ενός, μικρού τόπου αλλά με πολύ μεγάλη ιστορία λόγω της Σφαγής από τους Γερμανούς το 1944 και τους αγώνες για δικαίωση και αποζημίωση, στην Γ' Εθνική Κατηγορία, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και πέραν της Βοιωτίας και της Στερεάς Ελλάδας.
''Το Δίστομο δικαιούται να χαμογελά''
 Το Σάββατο είχε αφιέρωμα στην άνοδο του Αμβρυσσέα το κανάλι ''Ε''  και το πρωί της Κυριακής έχει ζωντανή σύνδεση με Δίστομο το Ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (101,8), ενώ η πορεία και η δράση του συλλόγου - αθλητική και κοινωνική- έχει καταγραφεί από πολλά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.
''Το Δίστομο δικαιούται να χαμογελά'' είπε κ Καβαλαγιός , θυμίζοντας την 89ετή πορεία του Αμβρυσσέα, που ξαναστήθηκε στα πόδια του μετά την Σφαγή του 1944 όπου μεταξύ των θυμάτων ήταν και ποδοσφαιριστές.

Αίτημα για σωστό γήπεδο!
Το αίτημα του Συλλόγου να μπορέσει την επόμενη σαιζόν στην φυσική του έδρα, μέσα στο Διστομο, έθιξε ο Αρχηγός της Ομάδας κ Ηλίας Αβράμπος καθώς η συμμετοχή στην Γ Εθνική απαιτεί αυστηρότερες προδιαγραφές υποδομών.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε στο ''Ε' ότι πρέπει να υπάρξουν οι σχετικές προ υποθέσεις στο Δημοτικό Γήπεδο - έκκληση που απευθύνεται ουσιαστικά από όλους τους κατοίκους του Διστόμου και της ευρύτερης περιοχής, σε όλα τα επίπεδα της συντεταγμένης πολιτείας. Είναι κάτι που πρέπει όλοι να το δουν από τώρα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή ''Τώρα, ό,τι συμβαίνει'' της Φαίης Μαυραγάνη, στο ''Ε'':
https://www.youtube.com/watch?v=11wKtkwgUps



Δεν υπάρχουν σχόλια: